Μπέτυ Μπαζιάνα: Οι φοιτητές σε ρόλο σεκιούριτι. Από ποιον την προστάτεψαν [video]

Δείτε το βίντεο με την πρώτη μέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο.

Η πρώτη ημέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας τράβηξε, όπως αναμενόταν, τα φώτα της δημοσιότητας.

Δημοσιογράφοι, κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, έσπευσαν στην Κοζάνη για να την απαθανατίσουν στο πρώτο της μάθημα ως διδάσκουσα, παρά τις σαφείς οδηγίες της Μπέτυς Μπαζιάνα πως δεν επιθυμεί κάμερες.

Ωστόσο, προκειμένου να γίνει σεβαστή η επιθυμία της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα, οι φοιτητές μαζί με τον πρόεδρο του τμήματος, Θ. Θεοδουλίδη επιδόθηκαν σε ένα είδους face control, ζητώντας από εκείνους που επιθυμούσαν να εισέλθουν στο κτίριο, φοιτητική ταυτότητα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα μπήκε στο αμφιθέατρο από μια μικρή, πλαϊνή είσοδο. Τους συστήθηκε απλά: «Γεια σας είμαι η κυρία Μπαζιάνα και θα κάνουμε μαζί το μάθημα ”Δίκτυα Ι”». Η ίδια μπήκε με ένα laptop, ένα πακέτο σημειώσεων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εθνος», ο Πρύτανης ρώτησε τη Μπέτυ Μπαζιάνα αν χρειάζεται κάτι. «Έχω τα πάντα μαζί μου», απάντησε η σύζυγος του πρωθυπουργού. Στη σύντομη συνομιλία που είχε με τους καθηγητές, παρουσία της γραμματέως, ζήτησε να μην αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τους υπόλοιπους συναδέλφους της και παρακάλεσε να μην τη βλέπουν ως την σύζυγο του πρωθυπουργού, αλλά όπως και τους υπόλοιπους διδάσκοντες. «Άλλωστε εγώ και η οικογένειά μου είμαστε σήμερα σε αυτή τη θέση, αύριο θα είμαστε απλοί πολίτες», είπε.

«Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν στο γραφείο των καθηγητών και ετοιμαζόταν για την παράδοση», συνεχίζει στο δημοσίευμά της η εφημερίδα.

Δείτε το βίντεο με την Μπέτυ Μπαζιάνα:

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της Μπέτυς Μπαζιάνα από το Πανεπιστήμιο και το βίντεο με την Μπέτυ Μπαζιάνα λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.