Φυλλοροεί κιόλας η κυβέρνηση: 154 βουλευτές, Ποιος ο πρώτος που αποχωρεί

Ποια η πρώτη απώλεια της νέας κυβέρνησης; Γιατί αποχωρεί ο Νίκος Νικολόπουλος;

Στους 154+1 βουλευτές φαίνεται ότι μειώνεται η κοινοβουλευτική δύναμη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ούτε ένα μήνα μετά την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου.

O Νίκος Νικολόπουλος φέρεται να έχει διαμηνύσει στον Πάνο Καμμένο ουσιαστικά ότι αυτονομείται, δηλώνοντας ότι θα παραμείνει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, αλλά θα ψηφίζει όποιο νομοσχέδιο «θεωρεί σωστό».

Ο κ. Νικολόπουλος, ως πρόεδρος και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ανακοίνωσε την Τρίτη το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου ξεκαθαρίζοντας ότι αφορά «τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς…»

Σήμερα Δευτέρα εξάλλου, συνεδρίασε η ΚΕ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, προκειμένου να επικυρώσει την αυτόνομη και αδέσμευτη κάθοδο του κόμματος.

nikolopoulosΤην «νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία» του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος προανήγγειλε ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος καλεί αύριο σε συνέντευξη Τύπου για τις σχετικές ανακοινώσεις.

Ανοιχτό πλέον είναι και το ενδεχόμενο να είναι η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης στην ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου.

Η πρόσκληση του Νίκου Νικολόπουλου:

«Την Τρίτη 13/10 και ώρα 12.00 μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Β. Αμαλίας 10), η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς…

Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές!!

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος».

Διαβάστε γιατί παραιτήθηκε ο Στάθης Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ και πώς γνωστός υπουργός δε δήλωσε 1 εκατομμύριο ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.