Έξαλλος ο Νικολόπουλος με Μητσοτάκη: “Στύψε κανένα λεμόνι, αγόρι μου…” [φωτο]

Γιατί έγινε έξαλλος ο Νίκος Νικολόπουλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Φαρμακερός διάλογος εκτυλίχθηκε στο twitter μεταξύ του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, Νίκου Νικολόπουλου.

Αφορμή στάθηκε η επιστροφή του κ. Νικολόπουλου στη ΝΔ, το οποίο άφησε ανοικτό σε δηλώσεις πριν από δύο μέρες ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.

Με ένα tweet απάντησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόεδρος του Ελληνικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, σε όσα είπε για τον ίδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι ο Νίκος Νικολόπουλος, είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να δει να επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία, φράση την οποία κοινοποίησε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στο twitter.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, δεν το άφησε να πέσει κάτω και του απάντησε: «@kmitsotakis Κυριάκο στύψε (στείψε) κανένα λεμόνι αγόρι μου. Και ο νοών…νοείτω».

Δείτε τον καυτό διάλογο Νικολόπουλου-Μητσοτάκη στο twiiter:

nikolopoulos-mitsotakis-twitter

Δείτε πώς ο Νικολόπουλος πόσταρε τον Σαμαρά σε DVD της Sirina και γιατί δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά οι Μητσοτάκης-Μπακογιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.