Ορκωμοσία: η μοντελέ εμφάνιση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου [φωτο]

Δείτε την σικάτη εμφάνιση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου στην ορκωμοσία.

Της εναρκτήριας συνεδρίασης προήδρευσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ως ο παλαιότερος, από τους επανεκλεγέντες αντιπρόεδρους της προηγούμενης Βουλής, ο οποίος πριν την ορκομωσία υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, που τον συνόδευσαν.

orkomosia-ourania-michaloliakouΜπορεί οι γυναίκες της νέας βουλής να είναι λιγότερες αυτή τη φορά- 59 έναντι 69 του Ιανουαρίου- αλλά εκείνες που εξελέγησαν φρόντισαν να κλέψουν τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία.

Με ένα κομψό λευκό φόρεμα επέλεξε να καθίσει στα έδρανα την πρώτη ημέρα της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου η Ολγα Κεφαλογιάννη. Ανάλογη επιλογή έκανε και η Φώφη Γεννηματά, με λευκό σύνολο.

Η Κατερίνα Μάρκου από την άλλη έβαλε… χρώμα στη βουλή, καθώς ξεχώρισε επειδή ήταν ντυμένη στα κόκκινα, αλλά και με το βαθύ ντεκολτέ της μπλούζας της. H Ελενα Ράπτη προτίμησε ένα πιο αυστηρό λουκ, με λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι και σακάκι. Τα βλέμματα στράφηκαν και στην Αννα Καραμανλή, η οποία εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα και με μία λεπτομέρεια από δαντέλα στο ντεκολτέ, ενώ τη σίγουρη λύση του μαύρου επέλεξε και η Ολγα Γεροβασίλη.

Ακόμη και η Ουρανία Μιχαλολιάκου εντυπωσίασε… σήμερα με τα δερμάτινα και κολητά ρούχα αλλά και με τις ψηλοτάκουνες γόβες της.

Διαβάστε ποιοι ήταν οι πρωτάρηδες βουλευτές στη Βουλή και γιατί δεν χαιρετήθηκαν καν μες τη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.