Πρόεδρος ΝΔ: Ποια η μυστική συμφωνία Σαμαρά-Τζιτζικώστα. Έξαλλος ο Μεϊμαράκης

Ποια η μυστική συμφωνία που φέρεται να έχουν κάνει οι Σαμαράς-Τζιτζικώστας;

Συμφωνία βόμβα στο παρασκήνιο της μάχης για την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το βράδυ της
Παρασκευής και έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις στα ενδότερα του κόμματος έχει υπάρξει “υπόγεια συμφωνία” μεταξύ του επίδοξου αρχηγού της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να είναι ο δεύτερος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής ομάδας σε περίπτωση νίκης του νεαρού πολιτικού.

Η υποψηφιότητα Τζτζικώστα έχει το θέμα ότι ο ίδιος ως γνωστό αν κερδίσει δεν θα μπορεί να είναι στη βουλή έως το 2019 λόγω της θέσης του ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο ίδιος έχει τονίσει ότι υπάρχουν πολύ έμπειρα στελέχη του κόμματος για να σηκώσουν το βάρος της αντιπαράθεσης στο κοινοβούλιο με τον Αλέξη Τσίπρα και λέγεται ότι στο μυαλό του έχει σαν καλύτερο για αυτή τη θέση τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στο πολιτικό προσκήνιο , να πάρει τη ρεβάνς από τον Τσίπρα και να δικαιωθεί πολιτικά.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πολιτικών στο ραντεβού που έγινε μεταξύ τους στη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, αν και η επικοινωνία των δύο πλευρών είχε ξεκινήσει από μερες. Αυτή προβλέπει υπόγεια στήριξη Σαμαρά στον Τζιτζικώστα ο οποίος είναι και ο ισχυρότερος αντίπαλος του εκλεκτού των βαρώνων και των μηχανισμών της ΝΔ κ.Μεϊμαράκη, τον οποίο συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού κατηγορούν για αχαριστία προς το πρόσωπο του κ.Σαμαρά.

Τις πληροφορίες περί συμφωνίας επιβεβαιώνουν ισχυρές ενδείξεις όπως η στήριξη που προσφέρουν στον κ.Τζιτζικώστα γνωστοί Σαμαρικοί βουλευτές όπως ο πρώην υπουργός Νότης Μηταράκης, η κ.Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αλλά και πλήθος άλλων στελεχών που έχουν κινητοποιηθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Μακεδόνα πολιτικού.

Οι πληροφορίες έχουν φυσικά φτάσει και στα αυτιά των άλλων διεκδικητών και έχουν προκαλέσει την έντονη δυσφορία του κ.Μεϊμαράκη, εξηγώντας και την έντονη ψυχρότητα χθες στη βουλή μεταξύ των δύο ανδρών που δεν χαιρετήθηκαν καν, προκαλώντας πολλά σχόλια.

Επίσης να σημειώσουμε ότι από το επιτελείο Σαμαρά επιθυμούσαν την υποψηφιότητα Άδωνι και πολλές από τις υπογραφές που μάζεψε ο 4ος διεκδικητής της ηγεσίας είναι από ανθρώπους του περιβάλλοντος Σαμαρά.

Διαβάστε τι δείχνει το πρώτο γκάλοπ για τον αρχηγό της ΝΔ και τι αποκάλυψε η Μπακογιάννη για το πρόεδρο της ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.