Στεφανία Γονίδη: Η κόρη του γνωστού τραγουδιστή μεγάλωσε [φωτο, video]

Η Στεφανία Γονίδη, κόρη πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη μεγάλωσε και είναι κούκλα.

Η όμορφη και σeξι Στεφανία Γονίδη είναι η κόρη του Σταμάτη Γονίδη.

Ναι, η Στεφανία Γονίδη μεγάλωσε και είναι μια κούκλα. Ακολούθησε τα χνάρια του μπαμπά της αφού τραγουδάει επαγγελματικά πλέον.

Αυτή την περίοδο η Στεφανία Γονίδη εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Frangelico». Ο τραγουδιστής είναι πάντα στο πλευρό της και νιώθει περήφανος καθώς πέρα από ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι και καλό παιδί.

Η ηλικία της Στεφανίας Γονίδη; 21 χρονών. Έχει τελειώσει το μουσικό σχολείο και τα όνειρά της αφορούν τη μουσική.

Η όμορφη νεαρή τραγουδίστρια κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι έχοντας μάλιστα κυκλοφορήσει το πρώτο της κομμάτι με το ψευδώνυμο Stef G, σε μια προσπάθεια να απομακρυνθεί από τη βαρύτητα του επωνύμου της.

Ομολογουμένως είναι ένα απο τα πιο όμορφα παιδιά που έχουμε δει απο πασίγνωστους γονείς. Η STEF. G, κατά κόσμον Στεφανία Γονίδη, είναι η κόρη του Σταμάτη Γονίδη από το δεύτερο γάμο του με την επίσης τραγουδίστρια Άντζελα Βάγια.

Το όμορφο κορίτσι ακολουθεί πιστά τα χνάρια του μπαμπά της, αφού και η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι. Έτσι, όταν η μικρή μεγαλώνοντας εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τη μουσική και το τραγούδι, αμέσως οι γονείς της την έγραψαν σε μουσικό γυμνάσιο, ώστε να λάβει τις κατάλληλες γνώσεις.

Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Στεφανίας Γονίδη:

Δείτε βίντεο με τη Στεφανία Γονίδη να τραγουδά:

Διαβάστε γιατί ο Σταμάτης Γονίδης έφαγε πρόστιμο 850.000 ευρώ από την εφορία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.