Η κουβέντα του Λεβέντη που συγκίνησε τον Τσίπρα στη Βουλή

Την πρώτη συνάντησή τους είχαν σήμερα στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τον Βασίλη Λεβέντη.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας πλησίασε τον Λεβέντη για να του μιλήσει, καθώς τους συνδέει το απώτερο παρελθόν.

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε συγκινημένος, λέγοντας στον κ. Λεβέντη: «Δεν γνώριζα ότι ήσουν συνεργάτης του πατέρα μου, πολύ συγκινήθηκα όταν το διάβασα».

Ο κ. Λεβέντης περιχαρής του είπε ότι πράγματι εργάστηκε για ένα εξάμηνο με τον πατέρα του, για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά όταν του έγινε πρόταση αργότερα να τον ακολουθήσει στην Άρτα, αρνήθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λεβέντης έχει αναφερθεί στην εποχή που δούλευε δίπλα στον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, Παύλο Τσίπρα, το 1974, ως νεαρός πολιτικός μηχανικός. Μία συνεργασία η οποία έληξε όταν ο κ. Λεβέντης έφυγε στο εξωτερικό. «Είχα βάλει αγγελία κι έτσι συνάντησα τον Παύλο Τσίπρα. Δουλέψαμε μαζί, όμως μετά έπρεπε να φύγω στο εξωτερικό κι έτσι έληξε η συνεργασία. Αλλά ήταν καλός άνθρωπος», είπε και πρόσθεσε:

«Μόλις είχε τελειώσει η δικτατορία και κάναμε μακρές συζητήσεις. Μου έλεγε ότι οι απόψεις μου ήταν πολύ αριστερές. Ακόμη μου έλεγε πως όταν αργότερα μπεις στο επάγγελμα θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι διαφορετική από όσο πιστεύει ένας νέος».

Διαβάστε πώς πέθανε ξαφνικά ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που τον συγκινεί κάθε φορά που ακούει κάτι γι’ αυτόν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.