Πανικός στο διαδίκτυο με τρομακτικό βίντεο γεμάτο γρίφους, κρυφά μηνύματα και απειλές [video]

Ποιο το τρομακτικό βίντεο με τα κρυφά μηνύματα που σαρώνει στο διαδίκτυο;

Ένα αλλόκοτο βίντεο γεμάτο γρίφους, κρυφά μηνύματα και απειλές κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Το αλλόκοτο βίντεο με τα κρυφά μηνύματα σκορπά τη σύγχυση και τον φόβο σε αρκετούς χρήστες που το έχουν παρακολουθήσει και έχουν επιχειρήσει – χωρίς επιτυχία – να το αποκρυπτογραφήσουν.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο των International Business Times, το βίντεο έφτασε γραμμένο σε DVD στα γραφεία ενός τεχνολογικού μπλογκ και στη συνέχεια διαδόθηκε online από μία κοινότητα χρηστών, οι οποίοι ειδικεύονται στην επίλυση παρόμοιων «ηλεκτρονικών γρίφων».

Από εκείνη τη στιγμή, δεκάδες χρήστες έχουν προσθέσει κομμάτια στο παζλ για την αποκρυπτογράφηση του μυστηριώδους κλιπ, αποκαλύπτοντας τρομακτικές πτυχές του βίντεο που δεν είναι ορατές με την πρώτη ματιά αλλά και κρυφά μηνύματα που είναι καμουφλαρισμένα στον ήχο του.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος ibtimes.com, στο βίντεο πρωταγωνιστεί μία φιγούρα ντυμένη με μία μαύρη αμφίεση που παραπέμπει στη στολή των γιατρών την εποχή της πανούκλας, ασορτί με μία μάσκα που θυμίζει ράμφος πουλιού. Ο άγνωστος στέκεται σε έναν χώρο που μοιάζει με αποθήκη με σηκωμένο το χέρι του, ενώ από το κέντρο της παλάμης του εκπέμπεται ένα φως που αναβοσβήνει, σαν να στέλνει ένα μήνυμα του κώδικα Μορς.

Στη διάρκεια του κλιπ, διάφορα σύμβολα αναβοσβήνουν γύρω από τη φιγούρα, όπως κωδικοποιημένες συντεταγμένες που, σύμφωνα με τον ιστότοπο Daily Dot, αποτελούν την ακριβή τοποθεσία του Λευκού Οίκου στις ΗΠΑ.

Όπως έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, ούτε ο ήχος που συνοδεύει το μυστηριώδες κλιπ είναι τυχαίος. Συγκεκριμένα, μετά από επεξεργασία σε διάταξη που εμφανίζει το φασματόγραμμα (οπτική απεικόνιση) του εν λόγω θορύβου, ορισμένα λαγωνικά ανακάλυψαν ανησυχητικές εικόνες, όπως νεκροκεφαλές και ένα άτομο (πιθανώς γυναίκα) που είναι δεμένο και φαίνεται να υποβάλλεται σε βασανισμούς. Το φασματόγραμμα αποκάλυψε επίσης σειρά απειλητικών μηνυμάτων, όπως «είστε ήδη νεκροί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που το εν λόγω κλιπ εμφανίζεται στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Daily Dot, το βίντεο είχε δημοσιευτεί ξανά στις 5 Μαΐου από τον χρήστη AETBX του YouTube, o οποίος ισχυρίζεται ότι το είχε βρει η κοπέλα του, γραμμένο σε DVD σε ένα παγκάκι κάποιου ισπανικού πάρκου.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο με τα κρυφά μηνύματα που σαρώνει στο διαδίκτυο:

Δείτε τα νέα βίντεο από τη δολοφονική επίθεση των πίτμπουλ και το βίντεο που έκανε τα McDonald’s να πετάξουν τα κοτόπουλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.