Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Πέμπτη 1 Οκτωβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες, που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους μελλοντικούς σου στόχους. Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια ζητήματα οικογενειακά και η διευθέτησή τους. Να είσαι λογικός στις κινήσεις και τα λόγια σου!

Αισθηματικές προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου, θα παραμελήσεις σήμερα λίγο τη σχέση σου, φίλε Κριέ. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για σένα, αλλά η συμπεριφορά σου, δεν τους επιτρέπει να τα εκδηλώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς στις λεπτομέρειες. Ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα ζητήσει την βοήθειά σου και οφείλεις να του την προσφέρεις, όσο κι πιεσμένος και αν νιώθεις χρονικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και δείξε μεγαλύτερο αυθορμητισμό. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, με την καλή διάθεση που έχεις και με την εύνοια των πλανητών, θα έλκεις ερωτικά αυτούς που θέλεις σαν μαγνήτης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, αλλά και κάποιες απόψεις που είχες μέχρι τώρα. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα έχεις προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν τον καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες, καθώς θα ηρεμήσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα σου εξασφαλίσουν για απόψε μία μέρα ερωτικά ιδανική για σένα και τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Και αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω, γιατί με την γοητεία που θα σου χαρίσει σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σου αργά το βράδυ, είναι βέβαιο ότι κάποιο άτομο θα σε γοητεύσει και θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, ανοίγει ο δρόμος για να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα. Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά, κάνοντας τα σχέδιά σου για το μέλλον και αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και προπάντων μην νευριάζεις. Εσύ που σε έχει κουράσει η μοναξιά, κινήσου πιο μεθοδικά και εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει αυτό που προσμένεις.

ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σου σήμερα, φίλε Λέοντα, θα είναι καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ανήκεις στα ζώδια που δίνουν στο ταίρι τους αυτά που του λείπουν, ενώ με την υπομονή σου μπορείς να του συμπαραστέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις που ενδεχομένως περνάει. Έτσι, σήμερα θα έρθεις πολύ κοντά με τον σύντροφό σου και θα περάσετε ένα ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου με φίλους και γνωστούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, αγαπητέ Παρθένε, γιατί θα είναι πολλές και ιδιαίτερα κερδοφόρες. Κι αν ακόμη δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα που θα σου φέρουν, εξέτασε όλα τα δεδομένα σου και ζήτησε την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους προτού καν το καταλάβεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα μην κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο μέχρι το βράδυ, ακόμα και αν είσαι μόνος σου, η διάθεσή σου είναι τόσο ευχάριστη και αυθόρμητη, που μπορείς να πλησιάσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις ερωτικό στόχο. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο απόψε.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι. Οι προθέσεις σου είναι τόσο καλές, που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο μοναχικότητας και αναζητάς μία μόνιμη σχέση, την περίοδο αυτή ευνοείσαι για φλερτ και νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα. Μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό για αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις και προσπάθησε να διώξεις το άγχος για τις υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Πρέπει να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας σήμερα θα είναι ευαίσθητες. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι το βράδυ, σου χαρίζει εύνοια και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για τις υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και μην παρεκκλίνεις για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο μέχρι το βράδυ, θα φέρει ερωτική εύνοια και σε σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό. Δώσε την ευκαιρία σε κάποιο άτομο να σε πλησιάσει και να σου δείξει τις προθέσεις του… και πού ξέρεις, ίσως να είναι αυτό που πάντα περίμενες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορεί να ανταμειφθείς γενναιόδωρα, αν βέβαια βρεις τον χρόνο να εκφράσεις την φαντασία και τα όνειρά σου. Δυστυχώς, συνήθως καταναλώνεσαι στις υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που έχεις. Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα υπάρχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με άλλες καταστάσεις και φέρνεις προβλήματα στο σπίτι. Αν αυτό το διάστημα είσαι χωρίς ερωτική παρέα, κινήσου με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο και σίγουρα θα προκύψει μία επικοινωνία και μία συνάντηση, που θα σου δώσει απίστευτη ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Ετοιμάσου για μια σειρά από θετικές αλλαγές. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ συμφέρουσες. Σκέψου τις καλά και συζήτησέ τες με άτομα που εμπιστεύεσαι πριν πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, μπορείς να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην δίνεις αναβολές και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις μια και καλή, ώστε να ηρεμήσεις και εσύ αλλά και ο σύντροφός σου. Αν ακόμη είσαι σε περίοδο μοναξιάς, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, αρκεί κι εσύ να κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου.

ΙΧΘYΕΣ
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, η τύχη είναι με το μέρος σου και οι πλανήτες θα βάλουν το χεράκι τους, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω ό,τι κι αν σου πουν, αλλά βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Θα δεις ότι έρχονται πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Για τους αδέσμευτους Ιχθείς, σας περιμένει κάτι απρόσμενα ευχάριστο, που θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα σας.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!