Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, διαθέτεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα τα πετύχεις αποτελεσματικό τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και μην εκνευρίζεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου, σήμερα καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις, που μπορεί να μην ξέρει. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, βρες χρόνο να ασχοληθείς με κάποια νέα δραστηριότητα ή χόμπι και με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, σου χαρίζει σοφία και ορθή κρίση και θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν την μετέπειτα πορεία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον σύντροφό σου και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι και απογοητεύεσαι. Βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα περάσεις ένα τέλειο βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι τονισμένη και με κατάλληλες ενέργειες θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα, ενώ θα κάνεις και σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο αρχικά την βελτίωση της καθημερινότητάς σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και ορισμένα από τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα, θα σε βοηθήσουν αργότερα στον επαγγελματικό σου τομέα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Συζήτησε με τον σύντροφό σου κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Φρόντισε να μην είσαι εγωιστής και ισχυρογνώμων, φίλε Δίδυμε, και αν βλέπεις ότι κάπου είσαι λάθος, παραδέξου το και προχώρα ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που είσαι μόνος σου, πάρε την ζωή στα χέρια σου και μην περιμένεις από τρίτους να σου γνωρίσουν το άτομο που θα ερωτευτείς. Βγες έξω και φλέρταρε και θα διαπιστώσεις ότι εσύ μόνο τελικά κινείς τα νήματα της ερωτικής σου ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις έξω από τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου στο σπίτι και βγες γρήγορα έξω να διασκεδάσεις. Ο έρωτας είναι κάπου εκεί γύρω και αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να τον βρεις.

ΛΕΩΝ
Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους, όσο κι αν εσύ το θέλεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο σήμερα και μην κινείσαι με παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να οδηγείς μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν και να κάνεις ουσιαστικά πράγματα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα να ξέρεις ότι είναι μία πολύ τυχερή ημέρα για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, γι’ αυτό μην χάνεις λεπτό κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι πέρα από τα συνηθισμένα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά, αλλά μην εκνευρίζεσαι και μην τα βάζεις με όλους, για να μην έχεις πρόβλημα μετά. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει να γίνεται καλύτερος και πιο ενδιαφέρων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αυτό το Σάββατο μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να του μιλήσετε για τα αισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ
Παράμεινε σήμερα ρεαλιστής και προσαρμόσου στις αλλαγές που θα γίνουν γύρω σου, ακόμη κι αν αυτές δεν σε βρίσκουν σύμφωνο. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, οφείλεις να τις αποδεχτείς και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, για το δικό σου συμφέρον. Το απόγευμα είναι ευνοϊκό για βόλτες και συζητήσεις παρέα με κολλητούς φίλους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας είναι πολύ καλό, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Οι μεν θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να τονώσετε την ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και οι δεύτεροι θα συναντήσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτό το Σάββατο θα σου δώσει θετικά αποτελέσματα σε οικονομικές ή επαγγελματικές σου υποθέσεις που κινδυνεύουν ή που απλώς είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στα συναισθηματικά σου, το κλίμα δεν αλλάζει όσο θα ήθελες, αλλά μπορείς να αναπληρώσεις κάποιες ελλείψεις με την παρέμβαση φίλων και να περάσεις εξίσου καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου, γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου και να την ανανεώσει, θα έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να την κάνεις, γιατί η θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα σε απασχολούν και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και θα βάλετε τώρα τις νέες βάσεις για αυτά που ονειρεύεστε. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, βγες από το σπίτι σου και πολλοί είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σε φλερτάρουν, αρκεί να τους δείξεις ότι είσαι διαθέσιμος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το Σάββατο, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου και να σε επηρεάζει άμεσα, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα, γιατί θα είναι πολύ καλές για την πορεία σου. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι κουρασμένος από τα τελευταία γεγονότα που σε έχουν βρει απροετοίμαστο, άδραξε την ημέρα σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου! Μην το ξεχνάς!

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην φορτίζεις τον σύντροφό σου με τα ίδια και τα ίδια θέματα της καθημερινότητας, γιατί θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Ετοίμασε ένα ωραίο και ρομαντικό δείπνο για δύο και όσο ταλαιπωρημένος και αγχωμένος κι αν νιώθεις, ξεκουράσου στην αγκαλιά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, κάλεσε και τους φίλους σου να τον μοιραστείς και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να ελέγχεις ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, αλλά θα έχεις το κουράγιο και τη δύναμη για να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνέχεια και γίνεις λίγο πιο γλυκός και τρυφερός μαζί του. Οι ελεύθεροι θα έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σας και κάποιες κουβέντες που θα κάνετε μαζί τους θα σας απογοητεύσουν για ακόμη μία φορά. Η μέρα σας ευνοεί για να πάρετε την εκδίκηση σας, παίζοντας ένα παιχνίδι μαζί τους.

ΙΧΘYΕΣ
Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω, απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή δεν συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και τα περιθώρια αποτυχίας είναι ελάχιστα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις τον σύντροφό σου, για να μην έχεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, σήμερα οι πιθανότητες να το συναντήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!