Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι ψύχραιμος ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Η θετική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα σε ευνοεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και αναζητάς έναν σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η Τετάρτη είναι μια θετική μέρα για εσένα. Με την Σελήνη από τον Ζυγό να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, πολλά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Οι εξελίξεις σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να βλέπεις τις καταστάσεις λίγο πιο αισιόδοξα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, δείξε σήμερα όλη την καλή σου διάθεση στον άνθρωπό σου, για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες επικρατούν και εξακολουθούν να σας στεναχωρούν. Μην είσαι επίμονος στις συζητήσεις που θα κάνετε και γενικά προσπάθησε να χαλαρώσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με επιτυχία και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό, ειδικά αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετές καθυστερήσεις σου φέρνουν τα πάνω κάτω και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια αυτή την Τετάρτη, φίλε Δίδυμε. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως, είναι σίγουρο ότι με το άγχος δεν θα καταφέρεις και πολλά γι’ αυτό άλλαξε άμεσα στάση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε ό,τι μπορείς για να πλησιάσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό, για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Η θετική όψη της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Ποσειδώνα σταθεροποιεί μερικές καταστάσεις προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, είναι διάφορα αυτά που σε προβληματίζουν, αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου και αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις.

ΛΕΩΝ
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, πρέπει να αναλογιστείς όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και να κάνεις μια σωστή αποτίμηση, για να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις ριζικές αποφάσεις!

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα χρειάζεται ψυχραιμία. Η μέρα μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σου και καλό είναι να τις αποφύγεις. Καλύτερα να κάνεις κάποιες κινήσεις για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, διώξε από πάνω σου τη μιζέρια και θα δεις ότι θα σε πλησιάσουν τα κατάλληλα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Σελήνη από τον Ζυγό να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, η μέρα έχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα και με λίγη καλή θέληση θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία (αλλά όχι με απερισκεψία και βιασύνη) και θα δεις ότι σύντομα θα ανταμειφτείς. Άλλωστε και ο κυβερνήτης σου Ερμής από τον Ζυγό συνεχίζει να προωθεί με το μαγικό ραβδί του όλες σου τις φιλοδοξίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου ζητήματα, φίλε Παρθένε, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να μην αναλωθείς σε εντάσεις. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Κι εσύ που παλεύεις με την μοναξιά σου, ετοιμάσου να υποδεχτείς ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα έρθει στην αγκαλιά σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΖΥΓΟΣ
Το παρελθόν σε ταλαιπωρεί, μέσα από ζητήματα που εξακολουθούν να σου δημιουργούν πρόβλημα και πρέπει να δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου. Μέσα από κάποιες επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, ενδέχεται να τα βάλεις στον σωστό δρόμο. Με λίγη υπομονή και περισσότερη δουλειά, τα πράγματα θα φτιάξουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, εκμεταλλεύσου τη σημερινή Τετάρτη για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου, τον οποίο έχεις παραμελήσει τελευταία. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα ανάμεσα σας, για να προχωρήσεις σε νέες βάσεις. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, βγες με φίλους και πέρασε ένα όμορφο βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή Τετάρτη σου φέρνει λίγη αναστάτωση και πρέπει να έχεις την προσοχή σου τεταμένη στα γεγονότα που θα συμβούν γύρω σου. Λίγο το παρελθόν που επιστρέφει, λίγο κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις του παρόντος, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αφού η ερωτική διάθεση που νιώθεις, σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα προβληματάκια που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια για να εντυπωσιάσεις με τη γοητεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή Τετάρτη είναι αρκετά ήρεμη για το ζώδιό σου και στον ελεύθερο χρόνο σου θα έχεις τη διάθεση να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να λύσεις τα ζητήματα που σου έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάνε τις κινήσεις σου χωρίς άγχος και βιασύνη, και κυρίως χωρίς να επηρεάζεσαι από το τι λένε οι γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι επιρροές που δέχεσαι από την θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σε κάνουν να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου και με τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, κάνε την αυτοκριτική σου για να δεις τι σε κρατάει σε αυτή την παγιωμένη κατάσταση και βρες τρόπους να το αλλάξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να κάνεις μια στροφή στη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Δείξε μια καλύτερη διάθεση και κινήσου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τα νεύρα μόνο σε κακό μπορούν να σε οδηγήσουν και πρέπει να τα περιορίσεις στο ελάχιστο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, δες τι δεν πηγαίνει καλά και άλλαξε το όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με το να αφήνεις τη σχέση σου στη μοίρα της δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο έναν χωρισμό, που σίγουρα δεν θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι εκκρεμότητες που έχεις, αγαπητέ Υδροχόε, σε κάνουν να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στην πραγματικότητα όλα είναι στο κεφάλι σου και με λίγη ψυχραιμία μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα με φίλους, που μπορούν να βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά σου και να νιώσεις ανακούφιση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, είναι και στο χέρι σου να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά.

ΙΧΘYΕΣ
Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς και να δεις με ψυχραιμία ακόμα και τα προβλήματα του παρελθόντος, που σε καθυστερούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η ερωτική σου διάθεση είναι σήμερα ανεβασμένη και νιώθεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, κάνε καλύτερες και πιο αυστηρές επιλογές στους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν, γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!