Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου, αλλά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα και ευνοεί επίσης ταξίδια και μετακινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Κριέ, υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση. Ωστόσο μην λειτουργήσεις παρορμητικά, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος, για να λύσεις το πρόβλημα. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου, αυτό το βράδυ οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν την κατάλληλη γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στη ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Ταύρε. Ιδιαίτερα προς το βράδυ οι συνθήκες γύρω σου θα είναι πιεστικές και θα πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις, που θα σε τραβούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, θα αφορούν τα κοινά σας οικονομικά και γι’ αυτό καλό θα είναι να μην τις αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις, που να συμφέρουν και τους δύο. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να ανανεώσεις και να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, πολύ ευχάριστα και αρμονικά θα περάσει η ημέρα για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει υπομονή και πειθαρχία και λόγω της ευχάριστης διάθεσης που έχεις, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να τις εφαρμόσεις. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και το καλό θα σου χτυπήσει πολύ γρήγορα την πόρτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη, που θα αναθερμάνει τη σχέση σας! Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια τώρα, που ο Άρης κινείται στην Παρθένο και σε ευνοεί, γιατί μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά όποιο άτομο βάλεις στο μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις έντονο εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, θα πρέπει σήμερα να βρεις χρόνο για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου, διαφορετικά θα σε χαρακτηρίσει αδιάφορο και σκληρό, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις. Η κουβέντα που θα κάνετε, θα σου χαρίσει το αίσθημα της ικανοποίησης.

ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, δεν θα είναι και τόσο καλή και αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση είναι να κινηθείς ουδέτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου, φίλε Λέοντα, είναι αρκετά καλό και το γεγονός αυτό σε χαλαρώνει από όλα τα άλλα άγχη της καθημερινότητάς σου. Σήμερα μην αφήσεις άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε το βράδυ μόνοι σας. Η ερωτική ζωή των ελεύθερων Λεόντων θα τονωθεί από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο μπερδεμένα κι αν τα νιώθεις όλα μέσα στο κεφάλι σου, αγαπητέ Παρθένε, να γνωρίζεις πως στην ουσία δεν είναι έτσι. Πρέπει όμως να βρεις το χρόνο να τα ξεδιαλύνεις και να προχωρήσεις. Η ημέρα είναι καλή για να το κάνεις και να απαλλαγείς μια και καλή από τις έννοιες και τις σκοτούρες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι καλύτερα σήμερα να κρατήσεις αποστάσεις από τον σύντροφό σου, διαφορετικά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τσακωθείτε και να πείτε άσχημα λόγια ο ένας στον άλλον, λόγω της πίεσης και του εκνευρισμού που νιώθετε. Εσύ που ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις πως πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη των προσδοκιών σου για να βρεις τον άνθρωπο που σε απαλλάξει από την μοναξιά!

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που είναι σε εκκρεμότητα, θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σήμερα αν θέλετε να αφήσετε πίσω σας αυτά που σας πονούν και δεν οδηγούν τη σχέση σας πουθενά. Μην κάνετε πισωγυρίσματα, για το καλό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε κάποιες γνωριμίες, αλλά θα είναι επιπόλαιες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την παρουσία του Άρη την Παρθένο, σιγά-σιγά θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Σήμερα απόφυγε τις υπερβολές και μείνε όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους κι αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν απλόχερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα πρέπει να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να του δώσεις αυτά που αναζητάει. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, δες μερικά πράγματα με άλλο μάτι και μην είσαι τόσο απαιτητικός από την ζωή σου και τους γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα απαιτεί από εσένα, αγαπητέ Τοξότη, αργά και σταθερά βήματα, καθώς και αρκετή υπομονή. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν την καριέρα σου, γιατί η μέρα μπορεί να φέρει ανεπιθύμητες εξελίξεις που θα σε στεναχωρήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα ευνοείται, αν είσαι Τοξότης. Εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό ίσως πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, με μία επισημοποίηση ή ακόμη και με έναν γάμο. Η αλληλοκατανόηση που θα υπάρχει στο δεσμό σου και το τρυφερό κλίμα, θα σε κάνει ευτυχισμένο. Αν είσαι μόνος σου, να γνωρίζεις ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να έρθουν κοντά σου, αλλά η ψυχρή σου συμπεριφορά τους απωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα σε ευνοεί. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σου, για να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω ό,τι κι αν σου πούνε και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα προσπάθησε να διώξεις όποιες ενοχές σου χαλούνε την διάθεση, σχετικά με τον λιγοστό χρόνο που αφιερώνεις στη σχέση σου και άλλαξε την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην διστάσεις να πλησιάσεις ένα άτομο που γνωρίζεις χρόνια, γιατί και οι δικές του προθέσεις μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά, χωρίς να κολλάς τόσο πολύ τις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν η σχέση σου έχει παρουσιάσει ρωγμή λόγω τρίτων προσώπων που έχουν εισβάλει ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φρόντισε άμεσα να τα απομακρύνεις και να βρεις τον χρόνο να θεραπεύσεις τις όποιες πληγές. Όσο για σένα, φίλε Υδροχόε, που βρίσκεσαι σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, η λάμψη και η γοητεία σου θα φέρουν στα πόδια σου το πρόσωπο που επιθυμείς.

ΙΧΘYΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις. Οργανώσου καλύτερα και βάλε σε μια σειρά τις προτεραιότητές σου. Με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο…

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, δεν έχεις διάθεση για κουβεντούλες και ατέρμονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα ο σύντροφός σου να νιώθει πως δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον. Φρόντισε για το καλό της σχέσης σου, να μην δίνεις εσφαλμένες εντυπώσεις. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά, το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα αλλάξει αυτή την κατάσταση και θα σου φέρει καλές εξελίξεις.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!