Γιατί η Αμάλ Αλαμουντίν πέταξε το μονόπετρο των 645.000 ευρώ που της χάρισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Γιατί η Αμάλ Αλαμουντίν πέταξε το μονόπετρο των 645.000 ευρώ που της χάρισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ;

Η έγκυος Αμάλ Αλαμουντίν αποχωρίστηκε από το δάχτυλό της το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο σύζυγός της Τζορτζ Κλούνεϊ.

Οχι, δεν χωρίζει με τον αιώνιο γόη ούτε η σχέση τους περνά κρίση. Απλά η νομικός Αμάλ Αλαμουντίν θεώρησε ότι δεν μπορεί να μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα εντός και εκτός δικαστικών αιθουσών φορώντας στο χέρι της ένα διαμάντι αξίας 643.000 ευρώ. Αισθάνθηκε ότι αυτό ακριβώς το δαχτυλίδι μπορεί να υποβαθμίσει σε σοβαρότητα τη δουλειά της.

Η Αμάλ Αλαμουντίν εκπροσώπησε νομικά την αμφιλεγόμενη πρώην ηγέτιδα της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο, επιχείρησε να συνεργαστεί με την ελληνική κυβέρνηση για να διεκδικήσει την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, ενώ πριν λίγο καιρό συνεργάστηκε και με τον πρόεδρο των Μαλβίδων.

«Η Αμάλ εξομολογήθηκε στους φίλους της ότι θέλει ένα πιο συμβατικό δαχτυλίδι αρραβώνων ειδικά όταν εργάζεται για σοβαρές περιπτώσεις. Οι άνθρωποι που την θαυμάζουν την παρατηρούν προσεκτικά. Αυτό το δαχτυλίδι έχει ένα διαμάντι που δεν κρύβεται. Το αγαπά πολύ και δεν πρόκειται να το βάλει μια για πάντα στο κουτί του. Απλά θέλει κάτι πιο απλό για όταν δουλεύει πάνω σε σοβαρές και ιδιαίτερες περιπτώσεις», λέει άνθρωπος προσκείμενος του ζευγαριού.

Μάλιστα, η νεαρή δικηγόρος εθεάθη πρόσφατα να χαζεύει τη βιτρίνα του Cartier στο Λονδίνο. Προφανώς για να εντοπίσει το δαχτυλίδι που θα αντικαταστήσει αυτό με το τεράστιο διαμάντι που φορά τώρα.

Διαβάστε πόσα κιλά έχει φτάσει να είναι η Αμάλ Αλαμουντίν και δείτε το φόρεμα που πρόδωσε την ανορεξία της Αμάλ Αλαμουντίν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.