Νέο γκάλοπ καταπέλτης: Η δημοσκόπηση που «τρομάζει» ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα

Ποια η νέα δημοσκόπηση κόλαφος για ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα; Τι λένε τα κρυφά γκάλοπ;

Τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, πολιτικά, με τις εξελίξεις να τρέχουν, έχουν αντίκτυπο στις δημοσκοπήσεις.

Η κυβέρνηση νιώθει για πρώτη φορά μετά τις εκλογές πως ο κόσμος έχει… γυρίσει σελίδα όσον αφορά τη στήριξη.

Αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα λείπουν οι ανοιχτές δημοσκοπήσεις, τουναντίον, δεν λείπουν οι μυστικές που κάνουν το Μαξίμου αλλά και τα άλλα κόμματα.

Ειδικά για την κυβέρνηση, μετά την κατάθεση του Γιάννη Πανούση στη Δικαιοσύνη, οι μετρήσεις των γκάλοπ τρομάζουν, αφού δείχνουν το κόμμα να χάνει ποσοστά αλλά να διατηρεί μια σχετική διαφορά απέναντι από τη Ν.Δ. που ακόμη ψάχνει «αρχηγό».

Το στοιχείο όμως εκείνο που τρομάζει τον Αλέξη Τσίπρα και την Κουμουνδούρου είναι πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ (ξεπερνάει το 70%!) δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση.

Ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει τάσεις… καθόδου.

Σε νέα βαρύτατη καταγγελία κατά στελεχών του Σύριζα προχώρησε ο Γιάννης Πανούσης, κάνοντας λόγο για διασύνδεσή τους με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. «Όταν γίνονταν συλλήψεις, δεχόμουν τηλεφωνήματα να αφήσω τα “παιδιά”», αποκαλύπτει στην Καθημερινή.

Αν και δεν κατονομάζει τα συγκεκριμένα στελέχη, είναι σαφές ότι αναφέρεται σε υψηλά ιστάμενα στην κομματική και κυβερνητική ιεραρχία, από τη στιγμή που είχαν την ευχέρεια να παρέμβουν απευθείας στον ίδιο και να απαιτήσουν την απελευθέρωση κουκουλοφόρων που είχαν διαπράξει αξιόποινες πράξεις.

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης δηλώνει «ιδιαίτερα ανήσυχος» για το διαφαινόμενο ενδεχόμενο οι διάδοχοί του να εφαρμόσουν το δόγμα «κατάργηση των ΜΑΤ και διάλογο με τους κουκουλοφόρους».

Είναι χαρακτηριστικό ότι αποκαλεί «γραβατωμένη» και «συνταγματικά ανεπίτρεπτη»τη μήνυση που υπέβαλαν εναντίον οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσια Τάξης και υπογραμμίζει ότι τα αποδεικτικά έγγραφα που κατέθεσε στην εισαγγελία, για τις σχέσεις ανώτατων στελεχών του Σύριζα με τρομοκράτες και ποινικούς κρατούμενους «έχουν υπογραφές, σφραγίδες και κοινοποιήσεις».

Διαβάστε τι δείχνει δημοσκόπηση-κόλαφος για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τι δείχνουν οι νέες κρυφές δημοσκοπήσεις για κυβέρνηση και Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.