Εκτός εαυτού ο Γιώργος Τσαλίκης: Ποιος έβαλε στόχο τα παιδιά του

Ποιος έβαλε στόχο τα παιδιά του Γιώργου Τσαλίκη;

Εκτός εαυτού βγήκε ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, όταν έλαβε στο κέντρο που εμφανίζεται, ένα… «δώρο» για τα παιδιά του από άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσποιήθηκε τον αδερφό του.

Ο Γιώργος Τσαλίκης τον πήρε τηλέφωνο με την εντύπωση ότι όντως επρόκειτο για τον αδελφό του.

Ο άγνωστος άρχισε να εκτοξεύει ανυπόστατους ισχυρισμούς για την υγεία του μικρότερου γιου του Τσαλίκη.

Στη συνέχεια ο ίδιος μέσω του Facebook μοιράστηκε με τους χιλιάδες θαυμαστές του αυτό που του συνέβη, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου, και απείλησε ότι μόλις βρει αυτόν που έκανε κάτι τέτοιο, θα του κάνει ένα πολύ «καλύτερο» δώρο.

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

«Προς τον άρρωστο τύπο που εχθές το βράδυ έκανε αυτό που έκανε στέλνοντας 2 ηλικιωμένους ανθρώπους με ένα δώρο στο μαγαζί , το οποίο και αφήσανε στο προσωπικό του μαγαζιού ,με κολλημένα τα ονόματα των παιδιών μου επάνω γράφοντας «σας αγαπώ πολύ -ο Θείος» και αφήνοντας ένα τηλέφωνο στο οποίο απάντησε λέγοντας μου ότι είναι ο αδερφός μου ο Δημήτρης (έχω έναν αδερφό που λέγεται Παναγιώτης) με ρώταγε «δε με κατάλαβες;; Ο Αδερφός σου είμαι …»

Και στη συνέχεια έλεγε ανώμαλα πράγματα και ανυπόστατα για την υγεία του μικρού μου γιου. Σενάριο αρρώστου σίριαλ καθαρά.

Φίλε μου …

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ψυχιατρικά προβλήματα πραγματικά λυπάμαι αλλά χρειάζεσαι βοήθεια …
Δε μπορώ να σε κατηγορήσω δυστυχώς ..

Αν όμως μηχανεύτηκες αυτόν τον τρόπο με τέτοια σκηνοθεσία , και σπατάλησες τόση ενέργεια εδώ που ο κόσμος καίγεται, για να μου δημιουργήσεις μια αναστάτωση πριν εμφανιστώ στο μαγαζί ή γενικότερα , θέλω να ξέρεις ότι η αναστάτωση που θα σου δημιουργήσω θα είναι πολλαπλάσια !

Έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου και θα σε βρω .

Και τότε το “δώρο” που θα σου κάνω θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έστειλες για τα 3 ανήλικα παιδιά μου , τα «ανιψάκια» σου «αδερφέ» μου …

Τι άρρωστος κόσμος φίλοι μου ..

Προσοχή και προσευχή ..

Λυπάμαι

Γιώργος Τσαλικης»

Διαβάστε πώς τραυματίστηκε ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.