Απίστευτο ξέσπασμα Καραμανλή για εκλογές: «Σούργελα, χρεοκοπημένοι, απαράδεχτοι»

Ποιο το απίστευτο ξέσπασμα του Κώστα Καραμανλή μετά το φιάσκο στις εκλογές της ΝΔ;

Μένεα πνέει ο Κώστας Καραμανλής για τα όσα τραγικά και κωμικά παράλληλα συμβαίνουν στο κόμμα το οποίο ίδρυσε ο αείμνηστος θείος του και του οποίου ο ίδιος ηγήθηκε και για το οποίο δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται.

«Πάνε να διαλύσουν το κόμμα, είναι απαράδεκτοι, χρεοκοπημένοι», ήταν ορισμένες απ’ τις πιο ήπιες αντιδράσεις του στα όσα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής και οδήγησαν τελικά στην αναβολή της εσωκομματικής ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου αρχηγού.

Εδώ και λίγα λεπτά, το ρεπορτάζ της Ν.Δ. έχει οδηγηθεί στις αντιδράσεις του Κώστα Καραμανλή για το φιάσκο στην εκλογική διαδικασία.

Όπως γράφεται στο διαδίκτυο -και δεν διαψεύδεται από το περιβάλλον του- ο πρώην πρωθυπουργός έχει πει σε συνεργάτες του πως «είναι απαράδεχτοι, χρεοκοπημένοι, πάνε να διαλύσουν το κόμμα».

Μάλιστα, ο Κώστας Καραμανλής, χαρακτήρισε όλο αυτό το «φιάσκο» ως… σούργελο, δείχνοντας έτσι με σαφή τρόπο την αντίδρασή του σε όσα συμβαίνουν στο κόμμα το οποίο ίδρυσε ο αείμνηστος θείος του και του οποίου ηγήθηκε ο ίδιος. Μάλιστα, ο ίδιος φοβάται ακόμα και τη διάσπαση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί από χθες το βράδυ για τα προβλήματα που υπήρχαν στην ηλεκτρονική διαδικασία από τον Νικήτα Κακλαμάνη, ωστόσο μετά από τα σχετικά τηλεφωνήματα που έγιναν, του εξήγησαν πως τα όποια προβλήματα υπάρχουν, θα ξεπεραστούν.

Ο Κ. Καραμανλής είχε ήδη ενημερωθεί απ’ τον Νικ. Κακλαμάνη απ’ το βράδυ του Σαββάτου για τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν και απειλούσαν την όλη διαδικασία με φιάσκο.

Επικοινώνησε με στελέχη της ΝΔ, τα οποία τον διαβεβαίωσαν ότι τα προβλήματα στις εκλογές θα ξεπεραστούν.

Όμως, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες μας, νωρίς το πρωί της Κυριακής δέχτηκε νέα τηλεφωνήματα από στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το τελικό φιάσκο, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε σούργελο!

Πάντως οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο πρώην πρωθυπουργός ήδη δέχεται πιέσεις προκειμένου να αναλάβει πρωτοβουλίες για να μην διασπαστεί το κόμμα.

Όπως του λένε όσοι του εισηγούνται κάτι τέτοιο, «είναι ορατός ο κίνδυνος ανεξέλεγκτων καταστάσεων, ακόμα και της διάσπασης».

«Είδατε με ποιους έχουνε να κάνουμε; Εγώ σας τα έλεγα» ήταν η κατ’ αρχήν αντίδρασή του.

Διαβάστε γιατί αναβλήθηκαν οι εκλογές στη ΝΔ και πώς ο Κώστας Καραμανλής εμφανίζεται υποψήφιος πριν τις εκλογές στη ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.