Καυγάς με αμίμητες ατάκες Μπακογιάννη-Κοτζιά: “Έχεις απωθημένο έρωτα μαζί μου” [video]

Ποιος ο άγριος καυγάς Μπακογιάννη-Κοτζιά στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων;

Σφοδρή αντιπαράθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν σημειώθηκε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά και της Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με το βιογραφικό του και τις αναγραφόμενες καθηγητικές του ιδιότητες στα Πανεπιστήμια Οξφόρδη και Χάρβαρντ.

Αίσθηση ακόμη προκάλεσε και η αντίδρασή του όταν η κυρία Μπακογιάννη του θύμισε παλαιότερη δήλωσή του για τους τζιχαντιστές λέγοντάς της «ντροπή σας, μην παίζετε το παιχνίδι των ξένων…».

Μια έντονη πολιτική αντιπαράθεση έγινε μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά και της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με τα πλείστα «καρφιά» του κ. Νίκου Κοτζιά που έριχνε ενδιαμέσως των διαξιφισμών τον απέδωσε σε πολιτική βεντέτα που ελλοχεύει από την εποχή που η κυρία Μπακογιάννη διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών και αναγκάστηκε να παραιτηθεί ο κ. Κοτζιάς μετά από 18 χρόνια εργασίας στο Υπουργείο αλλά… και σε «ανεκπλήρωτο έρωτα… που έχετε για με μένα από παλαιά…» για να το «ανασκευάσει» ο υπουργός λίγο αργότερα σε «έρωτα όχι προς εμένα αλλά για την εξουσία…»!

Η βουλευτής της ΝΔ επέμεινε να του ζητά να κάνει μια καθαρή δήλωση εάν είναι ή δεν είναι καθηγητής σε Οξφόρδη και Χάρβαρντ, άσχετα με την δικαστική απόφαση που αφορά στον χαρακτηρισμό «σταλινικό» που του απέδιδε ο δημοσιογράφος…

Ο υπουργός αρχικά της είπε πως «Δεν υπάρχουν τέτοιες απαντήσεις», της απέδωσε ότι «επαναλαμβάνετε συκοφαντίες…», την κάλεσε να «ρωτήσει τα Πανεπιστήμια να σας πουν τις ιδιότητες που είχα…», την διασύνδεσε με τα γραφόμενα, μίλησε για κάποιο «Βασιλάκη…» ενώ στην συνεχιζόμενη « κόντρα» κατά την δευτερολογία του, ο κ. Νίκος Κοτζιάς αναγκάστηκε να δηλώσει «είμαι σε αναστολή εξ αιτίας της υπουργικής μου ιδιότητας Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, όπως σε αναστολή είναι και οι όποιες καθηγητικές ιδιότητες είχα σε ξένα πανεπιστήμια…».

Κάτι που έκαναν την κυρία Μπακογιάννη να του πει ότι «επομένως μας λέτε δεν ήσασταν τακτικός Καθηγητής στην Οξφόρδη και το Χάρβαρντ όπως αναφέρετε στο βιογραφικό σας …».

Το δεύτερο σημείο των αρχικών τοποθετήσεων της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη που έδειξε να «πειράζει» τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ήταν όταν του θύμισε τις δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο Μάρτιο στη Ρίγα λέγοντας πως «η Ευρώπη ασκεί πολιτιστικό ρατσισμό απέναντι στη Ελλάδα» και «αν καταρρεύσει η Ελλάδα, τότε η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές», σημειώνοντας ότι αυτή την δήλωση «την βρήκε ευφυή και ο κ. Πάνος Καμμένος και την ξαναείπε…».

Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς έδειξε να ενοχλείται ιδιαιτέρως από αυτή την υπόμνηση της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη που έφτασε σε σημείο να της αποσώσει την μομφή ότι «παίζει το παιχνίδι των ξένων» και είναι «Ντροπή σας»!

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη αντέδρασε λέγοντάς του «τα πράγματα είναι σοβαρά και όχι αηδίες, τη μια λέει για τζιχαντιστές και την άλλη ότι η τρομοκρατία είναι άσχετη με το προσφυγικό, περιμένω όχι της κατηγορίες σας αλλά απαντήσεις κ. υπουργέ».

Διαβάστε γιατί “κρύβουν” την Μπακογιάννη πριν τις εκλογές για πρόεδρο στη ΝΔ και γιατί βρίστηκε η Μπακογιάννη με στενό συνεργάτη του Σαμαρά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.