Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς: “Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να…” [video]

Τι αποκάλυψε η μητέρα της άτυχης Μυρτούς για την κατάστασή της;

Η άτυχη Μυρτώ είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά όταν οι διακοπές της στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2012 κατέληξαν στο χειρότερο εφιάλτης της, που ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Η 16χρονη -τότε- κοπέλα είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς.

Μάλιστα, ο αδίστακτος δράστης αφού την βίασε, την χτύπησε πολλές φορές με μία πέτρα για να της κλέψει το κινητό.

Αυτά τα λίγα λεπτά ήταν που την σημάδευσαν και άλλαξαν τη ζωή της για πάντα. Σήμερα δίνει τη δική της μάχη σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου νοσηλεύεται μετά την επιστροφή της από την Βοστόνη.

Η μητέρα της, Μαίρη Κοτρώτσου, μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια της και κυρίως το παιδί της, η 19 πλέον Μυρτώ.

Η ίδια μίλησε και για το πώς είναι σήμερα η Μυρτώ: «Καταλαβαίνει σίγουρα περισσότερα, αλλά δεν τρώει, δεν κινείται, δεν μιλάει, δυστυχώς συνεννοείται μόνο με τα μάτια. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να επανέλθει. Δεν πρόκειται να είναι όπως πριν. Και δεν φτάνει μόνο αυτό… Έχει και πολλά προβλήματα υγείας, όπως πχ επιληψία. Μου κοστίζει πάρα πολύ το ότι δεν λέει μία λέξη, όχι «μαμά», μία οποιαδήποτε λέξη».

«Ποτέ δεν άφηνα την κόρη μου μόνη της. Όλα έγιναν σε δέκα λεπτά. Ήταν το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου. Την βρήκα σε φρικτή κατάσταση, δεν περιγράφεται. Η αδελφή της δεν την γνώρισε. Δεν ήταν απλά χτυπημένη ή αναίσθητη, ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Η ποινή που επιβλήθηκε στο δράστη είναι η ανώτερη, αλλά το ειρωνικό είναι ότι ζητάει ελάφρυνση ποινής. Απορώ αν έχει καταλάβει τι έκανε» δήλωσε η μητέρα.

Δείτε τι αποκάλυψε η μητέρα της άτυχης Μυρτούς:

Διαβάστε ποιος ο γολγοθάς που περνά η Μυρτώ και η μητέρα της και πώς είναι σήμερα η Μυρτώ και η Ασπασία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.