Νέα κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου: Έψαχνε τους δύο Ρώσους πιλότους. Πόλεμος [video]

Ποια η νέα κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου στην περιοχή της Συρίας;

Ρωσικό ελικόπτερο που πετούσε πάνω από την περιοχή που κατερρίφθη το ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος από τους Τούρκους, κατερρίφθη στην ίδια περιοχή.

Το Reuters μετέδωσε ότι ρωσικό ελικόπτερο επλήγη από εδάφους με αμερικανικής κατασκευής κατευθυνόμενο πύραυλο που εκτόξευσαν Σύροι αντικαθεστωτικοί κοντά στη Λαττάκεια.

Από την πλευρά του το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι Σύροι μαχητές άνοιξαν πυρ σήμερα πυρά εναντίον ενός ρωσικού ελικοπτέρου αναγκάζοντάς το να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση σε μία περιοχή που βρίσκεται κοντά στην ελεγχόμενη από τις κυβερνητικές δυνάμεις επαρχία Λαττάκεια.

Συριακή ανταρτική οργάνωση, που έχει προμηθευτεί αμερικανικούς πυραύλους Tow, ανέφερε πως οι μαχητές της χτύπησαν το ελικόπτερο με αντιαρματικό πύραυλο.

Το ρωσικό ελικόπτερο είχε σταλεί στο σημείο της συντριβής για να ψάξει για τυχόν επιζώντες μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τους Τούρκους.

Η είδηση για το ελικόπτερο ήρθε ενώ οι δυνάμεις των ανταρτών αναφέρουν ότι έχουν τα πτώματα των δύο πιλότων όπως μετέδωσε το Al Jazeera.

Το θερμό επεισόδιο έχει προκαλέσει διεθνή κινητοποίηση. Το ΝΑΤΟ συνέρχεται εκτάκτως, η Τουρκία κάλεσε τον Ρώσο επιτετραμένο για να διαμαρτυρηθεί για την παραβίαση του τουρκικού εναερίου χώρου την ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει λόγο για πισώπλατη μαχαιριά.

Την ίδια ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν Σύρο αντάρτη να ανοίγει πυρ και να καταστρέφει ένα ρωσικό ελικόπτερο, το οποίο βρίσκεται στο έδαφος σε κοντινή απόσταση.

Το ελικόπτερο τυλίγεται στις φλόγες και ακούγονται άνδρες να φωνάζουν “ο Αλλάχ είναι μεγάλος”.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το βίντεο είναι αυθεντικό, οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές.

Δείτε το βίντεο με την κατάρριψη του ρωσικού ελικοπτέρου:

Διαβάστε πώς απείλησε την Τουρκία ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.