Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, ξεκίνα την ημέρα σου δυναμικά και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, μπορούν να σε αποζημιώσουν στο τέλος της ημέρας, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις σήμερα από τον σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα. Δείξε κι εσύ με την σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση. Οι αδέσμευτοι Κριοί, ίσως θα πρέπει να γίνετε πιο ανοιχτοί, για να γνωρίσετε κάποιο άτομο που πραγματικά να σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, οι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου η σημερινή μέρα είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα δρομολογηθούν και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ταύρε, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου, για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε τις δυσάρεστες συζητήσεις. Όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνος σου και δεν έχεις κάποια σχέση, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες σε βασικούς τομείς της ζωής σου, τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται γρήγορα και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η σημερινή Τετάρτη σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά των Διδύμων, η μέρα θα είναι αρκετά έντονη. Αν δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, μπορεί να βρεθείτε σε ρήξη με τον σύντροφό σας. Μην πείτε ή κάνετε πράγματα που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τη σημερινή βραδιά για ξεκούραση ή χαλάρωση παρέα με καλούς φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για το ζώδιό σου. Καλό είναι να αποφύγεις τις πολλές μελαγχολίες και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές για τους διάφορους τομείς της ζωής σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά των Καρκίνων, σήμερα θα πρέπει να αποδείξετε την αγάπη σας και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα διώξουν τις αμφιβολίες μέσα από τη σχέση σας. Μην παραμελείτε το ταίρι σας, γιατί δεν θα μπορείτε να διορθώσετε τις καταστάσεις αργότερα. Αν είστε ακόμη σε αναζήτηση, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και μην αγχώνεστε, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο.

ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, το πλανητικό σκηνικό σήμερα μπορεί να σε βάλει σε μια κατάσταση, όπου η θεωρία θα έχει απόσταση από την πράξη. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει να κάνεις και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Λέοντα, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου λοιπόν τα προβλήματα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται με τον σύντροφό σου. Εσείς οι Λέοντες που μιλάτε ακόμη με την μοναξιά, συναντήστε αγαπημένα σας άτομα απόψε και μην παρασυρθείτε σε γνωριμίες που δεν είστε σίγουροι ότι σας γεμίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλύτερα σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας, ήρθε ο καιρός να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να δείτε με ηρεμία κάποια προβλήματα. Οι πλανήτες σας ευνοούν να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις. Εσύ, φίλε Παρθένε, που δεν μπορείς άλλο να ανεχτείς την μοναξιά σου, μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά με αγαπημένους φίλους.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις σήμερα από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνεις. Βρες χρόνο σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Το πλανητικό σκηνικό ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα της ζωής σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η επικοινωνία με το ταίρι σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σου. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα η γοητεία που εκπέμπεις θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Σκορπιέ, σε ευνοεί για να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα, που μέχρι σήμερα σε βασάνιζαν. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες της ημέρας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και η σχέση σου σε γεμίζει ερωτική διάθεση. Δείξε τα συναισθήματά σου και αποδέξου απλόχερα την αγάπη του συντρόφου σου. Εσύ, φίλε Σκορπιέ, που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητά σου, για να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, αντί να προσπαθείς να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αρνείσαι την πραγματικότητα, καλύτερα να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις καταστάσεις και να κάνεις ό,τι μπορείς κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες. H δυναμικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με αποφασιστικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Τοξότη, οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου, χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνικός σήμερα. Δεν θα σου βγει σε κακό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, εκμεταλλεύσου τη δυναμική σου διάθεση και κάνε ότι καλύτερο μπορείς με ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Από την άλλη οι κοινωνικές σκοπιμότητες απαιτούν έξυπνους ελιγμούς στην συμπεριφορά σου, ενώ στην ερωτική σου ζωή μπορεί να σου ζητηθεί να κάνεις μία θυσία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, πηγαίνουν καλά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να νιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη και μπορεί να σε οδηγήσει σε ατέρμονες καταστάσεις. Αν είστε ελεύθεροι Αιγόκεροι, αξιοποιήστε το σημερινό βράδυ για μια έξοδο με φίλους που θα σας χαλαρώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, καλό είναι να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και να μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν, ξελαφρώνοντας λίγο την ψυχή και το μυαλό σου. Απομάκρυνε τα άτομα που σε στενοχωρούν και σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και κράτησε δίπλα σου όσους σε ευχαριστούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η μέρα σε βοηθάει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα μπορέσεις σήμερα να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα, πολύ πιο ερωτικό. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που δεν κάνετε καλά και να το διορθώσετε άμεσα.

ΙΧΘYΕΣ
Η σημερινή Τετάρτη, φίλε Ιχθύ, σου φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Ειδικά, θέματα που αφορούν την οικογένειά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση που θα σου παρουσιαστεί..

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου, αλλά και της διάθεσής σου, για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις ακόμη τη μοναξιά σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με ερωτικό σκοπό…

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!