Σοκάρει ο 56χρονος παιδεραστής της ΕΡΤ3: “Το 9χρονο κορίτσι με…”

Ποιες οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση κακοποίησης 9χρονης από 56χρονο εργαζόμενο της ΕΡΤ3;

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που προκύπτουν από την υπόθεση με τον 56χρονο εργαζόμενο της ΕΡΤ3, ο οποίος ασελγούσε επί δύο χρόνια σε ένα εννιάχρονο κοριτσάκι.

Κατά την απολογία του εμφανίστηκε αμετανόητος, ενώ υποστήριξε πως το παιδί τον… προκαλούσε!

Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της μικρής ήταν γνώστης της κατάστασης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, εμφάνισε βίντεο, όπου εμφανίζεται ο πατέρας να προτρέπει το 9χρονο κορίτσι να ενδώσει στις απεχθείς του ορέξεις.

Ο 56χρονος άντρας παραδέχτηκε ότι ασελγούσε στο παιδί εδώ και δύο χρόνια. Στο βίντεο που παρουσίασε φαίνεται ο ίδιος να κρατά το παιδί στα πόδια του, να το χαϊδεύει και να το φιλάει, ενώ ο πατέρας της την προτρέπει να μην τον αποφεύγει και επικροτεί όσα γίνονται.

Εκτός από το επίμαχο βίντεο, ο άντρας είχε στο σπίτι του υλικό άγριας παιδικής πορνογραφίας, αλλά και δικά του βίντεο, που είχε τραβήξει σε παιδικές χαρές της Θεσσαλονίκης, όπου φαίνονται παιδιά με τις μητέρες τους.

Δράστης και θύμα έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και μάλιστα με τον πατέρα της θεωρούνταν φίλοι.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του, συχνά οι δυο άντρες έπιναν μαζί, ενώ ο δράστης βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια, προφανώς με αντάλλαγμα την 9χρονη. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και παραδέχεται μόνο την ασέλγεια.

Διαβάστε ποιος ο 49χρονος παιδόφιλος Ιωάννης Δούρος που συνελήφθη στη Βουλιαγμένη και το αδιανόητο έγκλημα ενός πατέρα που «μοιραζόταν» την 13χρονη κόρη του με παιδόφιλους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.