Τα συλλυπητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Δεν τον πήρε τηλέφωνο

Πώς έδωσε τα συλλυπητήριά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη;

Δύσκολες ώρες για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και «βαρύ» πένθος καθώς έχασε σήμερα την αδερφή του που έφυγε από την ζωή.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της καθώς βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση από την άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξέφρασε μέσω Twitter ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να δώσει τα συλλυπητήριά του δημόσια και όχι από το τηλέφωνο γράφοντας στο twitter:

Η Νέα Δημοκρατία στέκεται στο πλάι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από την ζωή η αδερφή του Βάσω το Σάββατο.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, για την απώλεια της Βάσως Μεϊμαράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη, αδελφής του καλού φίλου και συναγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα, που διακρίθηκε ως οικογενειάρχης, αλλά και για το ήθος, την ευγένεια και την κοινωνική της προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στα τρία παιδιά της και τους οικείους της».

Τα σενάρια που μιλούν για κόντρα με τον Β. Μεϊμαράκη θέλησε να διαψεύσει ο Κ. Μητσοτάκης ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υποψηφίων.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως και οι δύο τους έχουν μόνο έναν αντίπαλο: «Τον Αλέξη Τσίπρα».

Ενώ πρόσθεσε πως μέσα στο 2016 αναμένεται να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις.

Εστίασε στο προσωπικό του χρέος σημειώνοντας πως επιθυμία του είναι η ενότητα της παράταξης και συμπλήρωσε πως ότι και να συμβεί ο ηττημένος θα στηρίξει τον νικητή.

Διαβάστε πού κλείδωσε η διαφορά Μεϊμαράκη-Μητσοτάκη στα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ και δείτε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη χωρίς μουστάκι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.