Χαμός στην Πάτρα: Ο φούρναρης και το μάθημα ιππασίας που κατέληξε σε… τρίο

Ποιο το σκάνδαλο με τον φούρναρη, τη γυναίκα του και την ιππασία που προκάλεσε σάλο στην Πάτρα;

Μετά την ιππασία… πήγαινε και ένα καλό τρίο! Μόνο που ύστερα και από αυτό επήλθε ο χωρισμός.

Και το ακόμα χειρότερο; Το βιντεάκι που άρχισε να κυκλοφορεί μέσω κινητών τηλεφώνων και δείχνει την νεαρή καβαλάρισσα σε «ροζ» κόλπα με δύο άνδρες, τον μόνιμο σύντροφό της και τον φίλο του και εκπαιδευτή ιππασίας!

Όλα συνέβησαν πριν από δέκα μέρες με πρωταγωνιστές 25χρονο φούρναρη από την Πάτρα και την κοπέλα του.

Η σχέση τους είχε ξεκινήσει πριν μερικές εβδομάδες και ήδη ζούσαν τον φλογερό τους έρωτα ενώ ο νεαρός φούρναρης της υποσχόταν σοβαρό δεσμό με σκοπό το γάμο.

Παρ’ όλα αυτά δεν ήθελε να εγκαταλείψει και τις απελευθερωμένες ιδέες του στο σeξ κάτι που τον οδήγησε στο να προσπαθήσει να την αποπλανήσει και να την μυήσει στον χώρο των… ομαδικών απολαύσεων.

Και εκμεταλλεύτηκε την επιθυμία της να μάθει ιππασία. Με το που του το είπε, εκείνος… πέταξε από τη χαρά του λέγοντάς της πως είχε έναν φίλο εκπαιδευτή. Η νεαρή δέχτηκε να τον συναντήσουν και πήγαν σε χώρο του προς τη δυτική Αχαΐα.

Της έδειξε τα μυστικά της ιππασίας και το απόλαυσε δεόντως. Όμως όταν τέλειωσε το μάθημα πήγαν κι οι τρεις στο εξοχικό του εκπαιδευτή σε εκείνη την περιοχή για φαγητό. Και τότε άρχισαν να κατεβάζουν ρακή και να λένε διάφορα υπονοούμενα.

Μέχρι που ο φούρναρης προκάλεσε – δήθεν – τον εκπαιδευτή να βρέξει το “εργαλείο” του με ρακή. Με τα λίγα και τα πολλά, η νεαρή ενέδωσε στην συνεύρεση μαζί και με τους δύο, ενώ γυρίστηκε και βιντεάκι με ακατάλληλες σκηνές!

Μετά το τρίγωνο όμως ο φούρναρης της ανακοίνωσε ότι… ήταν λάθος αυτό που συνέβη και ότι τα συναισθήματά του είχαν αλλάξει και ως εκ τούτου ήθελε να χωρίσουν.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, υπήρξαν και δύο με τρία βιντεάκια που άρχισαν να διαδίδονται μεταξύ φίλων του φούρναρη και του εκπαιδευτή και τα οποία δείχνουν πεντακάθαρα το κορίτσι κατά τη διάρκεια της πράξης. Σε παρέες που τους γνωρίζουν στην Πάτρα έχει γίνει σάλος και όλα αυτά εν αγνοία της κοπέλας!

Διαβάστε πώς μία 5χρονη στο Άργος έπιασε τον πατέρα με την πεθερά και πώς πιάστηκε ο 45χρονος καθηγητής με τη 16χρονη μαθήτριά του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.