Αιγόκερως 2016: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2016

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Αιγόκερω το 2016 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2016 και συγκεκριμένα για τον Αιγόκερω.

Γενικές προβλέψεις Αιγόκερως 2016:

Επαναπροσδιορισμός των στόχων σου, απομάκρυνση από πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που, όπως έδειξε καλά το 2015, δεν μπορούν πια να συμβαδίσουν με εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και δεν έχουν πλέον τίποτα να σου δώσουν: Αυτά ισχύουν περισσότερο για το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά, οπότε κάνε υπομονή! Προς το παρόν, με τον Δία να κινείται στην Παρθένο, μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος και των ενεργειών σου θα αναλωθεί σε θέματα, δραστηριότητες και ίσως ξεμπερδέματα, που σχετίζονται με το χώρο διαμονής ή εργασίας σου, κάποιον άλλο χώρο ή ακίνητο και ενδεχομένως περιουσιακά και κληρονομικά, που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να παίρνεις κάθε απόφασή σου έπειτα από ψάξιμο και προβληματισμό και να μην κάνεις κινήσεις, οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουνε κόντρες με συγγενείς ή συνεργάτες, ούτε να προχωρήσεις σε μεγάλα ανοίγματα και ρίσκα, τα οποία θα είναι δύσκολο να ανταποκριθείς μελλοντικά. Επίσης, επειδή εγωισμός, υπερβολή, ματαιοδοξία και έλλειψη μέτρου αυτό το διάστημα μπορούν να χτυπήσουν… κόκκινο, προφυλάξου!

Τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 5 μέχρι 25 Ιανουαρίου, από 28 Απριλίου μέχρι 22 Μαΐου, από 30 Αυγούστου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου μέχρι τέλος του έτους), προσπάθησε να ακολουθείς τη νόμιμη οδό και να μην διακινδυνεύεις για χάρη μιας παρόρμησης ή ενός ενθουσιασμού, ό,τι σου προσφέρει σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια.

Από το καλοκαίρι και μετά, και ιδιαίτερα από τις 13 Αυγούστου και μετά, που ο κυβερνήτης σου Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Τοξότη, θα υπάρξουν πιο μεγάλα περιθώρια σε κάθε τομέα της ζωής σου, οπότε και οι αποφάσεις ή οι ενέργειές σου θα επιφέρουν αναλόγως και πιο καλά αποτελέσματα. Να γνωρίζεις πως ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια, τους συγγενείς, καθώς και τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες και τα συμφέροντα που σε συνδέουν ή σε χωρίζουν από αυτούς, θα μεγαλοποιείται στο μυαλό σου και θα φαντάζει δυσεπίλυτο στο πρώτο μισό του 2016 και χρειάζεται να κρατήσεις προσεκτικά τις απαραίτητες ισορροπίες μεταξύ σας.

Από της 26 Σεπτεμβρίου και μετά, που ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επιχειρήσεις μια εκ βάθρων ανανέωση στην επαγγελματική, την οικογενειακή, την κοινωνική ή την αισθηματική σου ζωή. Η εξέλιξη μάλιστα που θα υπάρχει στους βασικούς αυτούς τομείς της ζωής σου, θα σου δώσει την αισιοδοξία και τη δύναμη που χρειάζεται για να προχωρήσεις παρακάτω. Επίσης, νέοι άνθρωποι που θα μπουν φέτος στη ζωή σου για κάποιον ιδιαίτερο λόγο ο καθένας – επαγγελματικό, κοινωνικό, ερωτικό – θα φέρουν ένα νέο αέρα, που θα σε ανανεώσει αισθητά. Πάντως, ακόμη και αν βιάζεσαι να αποτινάξεις γρήγορα από την καθημερινότητά σου ό,τι σε ανησυχεί, σε βαραίνει και λειτουργεί πλέον σαν φρένο, καλό είναι να μην κάνεις βιαστικές ενέργειες, χωρίς πρώτα να έχεις εξετάσει την κατάσταση από όλες τις πλευρές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού (από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου μέχρι 2 Αυγούστου) συμβάλει στο να ξεδιπλωθούν όλες οι πτυχές της αισθηματικής σου ζωής – φανερές, κρυφές, πιθανές, απίθανες, ρεαλιστικές ή μη – απέναντι στον σύντροφό σου ή στο μελλοντικό σου ταίρι. Για το πρώτο εξάμηνο του έτους, ο έντονος συναισθηματισμός θα προσδώσει άλλη «γεύση» στη ζωή σου και συχνά θα σε παρασύρει μακριά από την καθημερινότητα και τις πιεστικές της ανάγκες. Το διάστημα αυτό είναι το πιο ευνοϊκό για να επιδιώξεις τη σύσφιξη της ερωτικής σου σχέσης ή να «ζωντανέψεις» τον γάμο σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο, το οποίο όμως δεν μπορείς να καταλάβεις αν ανταποκρίνεται, προσπάθησε τώρα να το πλησιάσεις. Αν δεν ενδώσει… προχώρα μπροστά!!!

Τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι εκλείψεις του έτους (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού, Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς), τα διλήμματα, οι ανασφάλειες και οι εναλλαγές στη διάθεσή σου θα είναι πολύ πιο συχνές από τα συνηθισμένα. Διώξε μνήμες και γεγονότα που πονούν και δεν έχουν λόγο ύπαρξης στις σκέψεις σου. Από τις 19 Νοεμβρίου και μετά, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων, αν δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα και είσαι μόνος σου, θα έχεις την δυνατότητα να αναζητήσεις και να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για εσένα. Αν πάλι, βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, η οποία έχει δοκιμαστεί από τον χρόνο, το ίδιο διάστημα προσφέρεται για γάμο ή παιδί.

Επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και την παράλληλη ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 5 μέχρι 25 Ιανουαρίου, θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός, ενώ μπορεί να δυσκολευτείς και περισσότερο σε θέματα που αφορούν τους συνεργάτες σου. Τώρα μπορεί να δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σου για διάφορους και διαφορετικούς λόγους και όχι μόνο για την ίδια την απόδοση της δουλειάς σου.

Από τον Μάρτιο μέχρι τα μέσα Αυγούστου, που ο κυβερνήτης σου Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Τοξότη και ο Δίας θα κινείται στην Παρθένο, θα πρέπει να πειραματιστείς σε ένα νέο τρόπο εργασίας. Επεκτάσεις ή νέα ξεκινήματα – πάντα με μέτρο και περίσκεψη – ευνοούνται περισσότερο τώρα.

Στα οικονομικά σου, κόντρα στην κρίση και στις διάφορες δυσκολίες, το πρώτο εξάμηνο του χρόνου σε προικίζει με θαυμαστή δημιουργικότητα και εφευρετικότητα, που θα σε βοηθήσουν να εξετάσεις από μια νέα οπτική γωνία το καυτό ζήτημα των οικονομικών σου και να διαφυλάξεις καλύτερα τα συμφέροντά σου. Έτσι, οι διάφοροι συνδυασμοί που θα κάνεις, θα βοηθήσουν σημαντικά την αύξηση των εσόδων σου, ενώ κάποιες ιδέες ή σχέδια που θα έχεις για το επαγγελματικό σου μέλλον, θα έχουν και το ανάλογο θετικό αποτέλεσμα. Οι τελευταίοι δύο μήνες του χρόνου σου παρέχουν την ευκαιρία να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στην σταθεροποίηση των οικονομικών σου. Ωστόσο, απόφυγε ό,τι εμπεριέχει ρίσκο ή βάζει σε κίνδυνο το μέλλον σου, δημιουργώντας εκκρεμότητες ή κενά.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2016.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!