Ιχθείς 2016: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2016

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Ιχθύ το 2016 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2016 και συγκεκριμένα για τον Ιχθύ.

Γενικές προβλέψεις Ιχθείς 2016:

Το 2016 ανοίγει για εσένα ενδιαφέρουσες προοπτικές, αγαπητέ Ιχθύ. Πρωταρχική, όμως, δουλειά σου είναι να μην αφήσεις τα άγχη των περασμένων χρόνων να σε επηρεάζουν στην καθημερινότητα σου. Με τον Δία να κινείται στην Παρθένο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου, όλοι οι τομείς της ζωής σου θα οδεύουν προς το καλύτερο ή τουλάχιστον δεν θα αντιμετωπίζεις τον κίνδυνο να εκτεθείς. Αξιοποίησε σωστά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πρόοδό σου. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα ενισχύσει τα αποτελέσματα των εργασιακών και των δημιουργικών σου προσπαθειών, βοηθώντας στην καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων και του χρόνου σου. Μία νέα εποχή έχει ήδη ξεκινήσει για εσένα, τόσο για τις προσωπικές όσο και για τις κοινωνικές σου σχέσεις.

Η δημιουργική σου έκφραση, οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, η καλύτερη αξιοποίηση των ταλέντων και των μέσων που διαθέτεις και η ενίσχυση που θα έχεις (άλλοτε συναισθηματική και άλλοτε οικονομική) αποτελούν τις βασικές προσφορές του Άρη όταν θα κινείται στον Σκορπιό (από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου μέχρι 2 Αυγούστου). Από τον Σεπτέμβριο και μετά, η νέα θέση του Δία στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις τη θέση σου από τους άλλους και να έχεις περισσότερη αίσθηση ασφάλειας και κατά περιόδους μεγαλύτερη ικανοποίηση. Τα στοιχεία της οργάνωσης και της εργατικότητας που διαθέτεις, έτσι κι αλλιώς θα σε βοηθήσουν πολύ.

Στον οικονομικό τομέα, όλα μπορούν να βελτιωθούν αν επιδείξεις προνοητικότητα και δεν αφήσεις κάποιο πρόβλημα στην τύχη του ή στα χέρια άλλων. Τις περιόδους που θα πραγματοποιηθούν οι εκλείψεις του έτους (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στο ζώδιό σου, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού, Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στο ζώδιό σου) θα δεχτείς πιέσεις και δυσκολίες, ενώ πρέπει κυρίως να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να διευθετήσεις τα περιουσιακά σου. Τώρα απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Από τις 19 Νοεμβρίου και μετά, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, μετακινήσεις, γνωριμίες και καινούρια ενδιαφέροντα φαίνεται να κλείνουν την αυλαία της χρονιάς και να σε ικανοποιούν. Μην τις απορρίψεις με την πρώτη ευκαιρία… όλοι θέλουν τον χρόνο τους, ακόμη και οι πλανήτες, για να σου χαρίσουν την εύνοια τους!

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο τομέας του έρωτα και των σχέσεων αποτελεί προτεραιότητα στην ζωή σου πόσο μάλλον φέτος που θα λάβουν χώρα οι δύο εκλείψεις στο ζώδιό σου (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου) και θα σε επηρεάσουν έντονα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου, σε παρακινεί να πάρεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να μην πλήξεις σε μία στατική σχέση ή με την μοναξιά σου. Οι νέες σχέσεις, θα δείξουν στο τέλος Μαρτίου αν μπορούν να προχωρήσουν ή όχι. Αν είσαι μόνος σου, το διάστημα αυτό είναι το πιο ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Οι εκλείψεις του χρόνου στο σύνολο τους (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στο ζώδιό σου, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού, Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στο ζώδιό σου) επηρεάζουν δυνατά τις σχέσεις σου κυρίως με αυτούς που δέχονται την ίδια επιρροή με εσένα, δηλαδή Δίδυμους, Τοξότες και Παρθένους. Με αυτούς λοιπόν, ή θα έρθεις πιο κοντά ή θα πάρεις την μεγάλη απόφαση να τους βγάλεις από την ζωή σου δια παντός.

Το διάστημα που ο Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, από 13 Ιουνίου μέχρι 26 Σεπτεμβρίου, είναι μία περίοδος που εμφανίζεσαι πιο ασταθής ή υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις ξαφνικές αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε έναν γάμο, είτε έναν χωρισμό. Από το φθινόπωρο και μετά, που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στον Ζυγό, η παρορμητική σου διάθεση θα υποχωρήσει αισθητά, ενώ η λογική και η ψυχραιμία στην αντιμετώπιση των σχέσεων θα επανέλθουν.

Επαγγελματικά και χρήμα
Η χρονική περίοδος που ο Δίας θα βρίσκεται στην Παρθένο, είναι ένα διάστημα αυξημένων ευθυνών, πειθαρχίας και υπομονής, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους και να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Ένα διάστημα που έχει σκοπό να σε βοηθήσει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Τώρα ευνοούνται νέες συνεργασίες και θα έχεις επαγγελματικές ευκαιρίες, μέσω των άλλων. Ο Άρης βέβαια στον Σκορπιό από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου μέχρι 2 Αυγούστου, απαιτεί σύνεση και όχι ρίσκο, οπότε ακολούθησε καλύτερα το ένστικτό σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από μεγάλες υποσχέσεις, που πιθανώς θα σε απογοητεύσουν στο τέλος. Πάντως, τώρα θα μπορούσες να μπεις σε μία αποδοτική νέα συνεργασία, αρκεί να έχεις ξεκάθαρα όρια στην μοιρασιά, τόσο της δουλειάς όσο και των οικονομικών σου.

Από την άλλη, ο Κρόνος που θα κινείται στον Τοξότη, μπορεί να γεννήσει μέσα σου την επιθυμία για αλλαγή και όχι επειδή είσαι απόλυτα δυσαρεστημένος από τη δουλειά σου ή τους συνεργάτες σου, αλλά γιατί θα θελήσεις να ανοίξεις τα φτερά σου και σε άλλες δραστηριότητες. Αυτό προσπάθησε να μην το επιχειρήσεις τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 5 μέχρι 25 Ιανουαρίου, από 28 Απριλίου μέχρι 22 Μαΐου, από 30 Αυγούστου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου μέχρι τέλος του έτους), γιατί οι συνέπειες θα είναι αβέβαιες.

Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Δία στην Παρθένο. Με διάφορους τρόπους θα καταφέρνεις να ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες σου και, αν δεν τα βγάζεις πέρα μόνος σου, μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από το περιβάλλον σου. Από το φθινόπωρο και μετά, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει έξοδα στον χώρο του σπιτιού, όπως μία μετακόμιση ή μία επισκευή σε ένα ακίνητο. Πιθανώς το διάστημα αυτό να ξοδέψεις χρήματα και για τις ανάγκες της οικογένειάς σου. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, από τις 19 Νοεμβρίου και μετά, εγγυάται την βελτίωση των οικονομικών σου. Όχι απαραίτητα από την εργασία σου, αλλά και με αποδόσεις από επενδύσεις, μία κληρονομιά ή ακόμη και από κάποιες επιστροφές χρημάτων.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2016.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!