Παρθένος 2016: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2016

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Παρθένο το 2016 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2016 και συγκεκριμένα για τον Παρθένο.

Γενικές προβλέψεις Παρθένος 2016:

Ευχάριστες εκπλήξεις σου επιφυλάσσει ο Δίας στο ζώδιό σου μέχρι τον Σεπτέμβριο, αγαπητέ Παρθένε. Θα σε βοηθήσει σημαντικά ή ακόμη και θα σε αναγκάσει για το καλό σου να δημιουργήσεις νέες βάσεις, για να στηρίξεις τις δραστηριότητές σου. Βασικός ρυθμιστής για να το καταφέρεις αυτό εκτός από τον Δία, θα είναι και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου, ο οποίος με την σειρά του θα επηρεάσει τις σχέσεις σου σε επίπεδο αισθηματικής και επαγγελματικής συνεργασίας. Στο σύνολο της χρονιάς αυτής θα νιώθεις έντονα την ανάγκη για μια επιτυχημένη συμβίωση ή συνεργασία με στόχο την ασφάλεια. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις που θα σε λυτρώσουν, καθώς πλέον έχεις και την ωριμότητα, αλλά και την όρεξη για να αλλάξεις πράγματα και καταστάσεις. Τόσο την άνοιξη, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο (από τις 30 Απριλίου ως τις 24 Μαΐου), όσο και το καλοκαίρι που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου (από τις 5 ως τις 30 Αυγούστου), μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές, ώστε να βρεις έναν άξιο συνοδοιπόρο στην προσωπική, την επαγγελματική και την κοινωνική σου ζωή.

Τα διαστήματα που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 5 ως 25 Ιανουαρίου, από 28 Απριλίου ως 22 Μαΐου, από 30 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου ως το τέλος του έτους) θα υπάρξουν αντιθέσεις και εντάσεις και δεν πρέπει να είσαι αντικοινωνικός. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού βρες έναν τρόπο να συγχρονίσεις την λογική με το συναίσθημα. Αρκέσου στα καλά που μπορεί να σου δώσει μία σχέση, μην φοβηθείς να παραδοθείς σε μία νέα παθιασμένη αγάπη και διακριτικά φρόντισε να υπάρχει ένα μέτρο.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά που ο Δίας θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου και θα εισέλθει στον Ζυγό, τα πράγματα θα δυσκολέψουν κάπως για εσένα. Το στενό περιβάλλον, η αισθηματική σου ζωή και οι επαγγελματικές επιδιώξεις σου συχνά θα βρίσκονται σε διαμάχη. Βρες τρόπο να διατηρήσεις τις βασικές ισορροπίες και να περιορίσεις τις αντιθέσεις. Δεν πρέπει να διαψεύδεις τον εαυτό σου, ενδίδοντας στις παρορμήσεις. Από την άλλη, θα πρέπει να δείξεις ανοχή όταν σε ενοχλεί κάτι. Επίσης, θα πρέπει να υπερασπιστείς τη δουλειά σου ή να βρεις μία νέα, που να σε γεμίζει. Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς στις 19 Νοεμβρίου, οι οικονομικές σου ανάγκες δε θα μείνουν ακάλυπτες, αν και κανείς δεν θα σου δώσει εγγυήσεις. Τότε είναι που θα πρέπει να εφαρμόσεις μία λιτή και προσεχτική τακτική στη διαχείριση των οικονομικών σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε αισθηματικό επίπεδο, ο έρωτας εξακολουθεί να σε παρασύρει και το 2016, αγαπητέ Παρθένε, και θα είναι συναρπαστικός σε όλες τις εκφάνσεις του. Όσο καιρό ο Δίας παραμείνει στο ζώδιό σου, θα σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση, γεγονός που, αν είσαι αδέσμευτος, θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να αυξήσεις τις κατακτήσεις σου. Ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού (από τις 3 Ιανουαρίου ως τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου ως τις 2 Αυγούστου) θα αλλάξει την ερωτική σου κατάσταση και θα σε προκαλέσει να απελευθερωθείς ερωτικά. Μέχρι να αποχωρήσει από τον Σκορπιό, θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις έναν σοβαρό δεσμό και να νιώσεις την συναισθηματική πληρότητα, που τόσο έχεις ανάγκη.

Την περίοδο των Εκλείψεων (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στον Ζυγό, Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στο ζώδιό σου και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς) πρέπει να έχεις τον νου σου, γιατί μπορεί η σχέση σου να κινδυνέψει λίγο από ένα πλάσμα που θα σε προκαλέσει. Για να μην χάσεις το παιχνίδι του έρωτα, χρειάζεται να δώσεις ελευθερία στη σχέση σου, για να αναπνεύσει. Να ξέρεις ότι μία υγιής σχέση μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν όλα τα προβλήματα, ακόμη και τα «φλερτ»!

Επαγγελματικά και χρήμα

Φέτος πρέπει να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Παρθένε, γιατί πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν μόνο από εσένα και την σκληρή δουλειά που θα κάνεις. Τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του έτους, μην απογοητεύεσαι από κάποιες τις δοκιμασίες, γιατί αφενός θα είναι μικρής διάρκειας, αφετέρου δεν θα σε επηρεάζουν άμεσα. Να είσαι ψύχραιμος και σταθερός. Μέχρι τον Σεπτέμβριο προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες ή να βγάλεις από το πρόγραμμα σου και από το φάσμα της δουλειάς σου εργασίες, που δεν αποδίδουν. Θα πρέπει να διαχειριστείς καλύτερα τις σχέσεις σου με τον νόμο ή τους ανωτέρους σου, που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα την πρόοδο σου.

Το καλοκαίρι θα σου δώσει ευκαιρίες και θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος από τις αλλαγές που θα καταφέρεις να κάνεις. Από το φθινόπωρο και μετά, προσπάθησε να είσαι πάνω απ’ όλα ευπροσάρμοστος και ευέλικτος. Όταν κάτι δεν προχωράει εύκολα, σου υπαγορεύει την αλλαγή τακτικής και την υιοθέτηση μοντέρνων προσεγγίσεων, για να ευθυγραμμιστεί με το κλίμα της αγοράς. Μην γυρνάς στο παρελθόν, αλλά γίνε αποδοτικός στο παρόν. Σε οικονομικό επίπεδο, το χρήμα δεν θα σου λείψει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλη την χρονιά δεν θα λείψουν και υποχρεώσεις και ανάγκες, που περιοδικά θα ανακυκλώνονται. Με την βοήθεια του Δία στο ζώδιό σου, προσπάθησε να αποταμιεύσεις έστω κι ένα μικρό ποσό, για να είσαι σε ετοιμότητα τις δύσκολες στιγμές.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2016.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!