Τοξότης 2016: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2016

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Τοξότη το 2016 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2016 και συγκεκριμένα για τον Τοξότη.

Γενικές προβλέψεις Τοξότης 2016:

Το 2016 χαρακτηρίζεται από μια σειρά αλλαγών και ανανεώσεων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η χρονιά αυτή θα τονίσει πολύ τη δημιουργικότητά σου και παρά τις δυσκολίες της εποχής, θα σε βοηθήσει να έχεις κέρδη και να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου. Ο κυβερνήτης σου Δίας στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι της 9 Σεπτεμβρίου, θα ενισχύσει το παράγοντα της τύχης και θα σε ωθήσει να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητα σου με εργατικότητα ή να κάνεις σημαντικές επενδύσεις για το μέλλον. Η αισθηματική «αποκατάσταση» είναι επίσης κάτι που πρέπει να περιμένεις, ενώ μια γνωριμία, μια πρόταση ή ένας στόχος, θα αποτελέσει για εσένα αφετηρία αλλαγών και ουσιαστικών ανανεώσεων στη ζωή σου τα επόμενα χρόνια. Στον επαγγελματικό τομέα, τώρα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Μολονότι η θέση του Δία στην Παρθένο σου προσδίδει προβληματισμούς και αγώνες, από το φθινόπωρο και μετά, με την νέα του θέση στον Ζυγό, οι προοπτικές θα είναι καλύτερες. Γίνεσαι όλο και πιο απαραίτητος στο εργασιακό σου περιβάλλον, οι ιδέες σου πιο ξεκάθαρες και κατά συνέπεια περισσότερο ελκυστικές. Υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιήσεις κάτι που είχες στο μυαλό σου από καιρό και μάλιστα με επιτυχία. Επίσης, ένα άτομο από το φιλικό ή το κοινωνικό περιβάλλον σου θα αποδειχτεί πολύτιμος βοηθός στο να πάρουν οι επιδιώξεις σου σάρκα και οστά, προετοιμάζοντάς σε ψυχολογικά, ίσως και υλικά για το μεγάλο άλμα, που θέλεις να κάνεις εδώ και καιρό.

Ο Κρόνος, που θα παραμείνει στο ζώδιό σου και αυτή τη χρονιά (από τις 25 Μαρτίου μέχρι τις 13 Αυγούστου σε ανάδρομη πορεία), θα σου δώσει ευκαιρίες να δουλέψεις σκληρά, να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ικανότητες και δυνατότητές σου, ενώ θα φτιάξει έτσι τις συνθήκες γύρω σου, ώστε να αναγνωριστούν τα ταλέντα και οι ικανότητές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον φέτος. Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το δεσμό σου και να συνεννοηθείς καλύτερα με τον σύντροφό σου και την οικογένεια σου. Προσπάθησε να έχεις ανοικτό το μυαλό σου στις ανάγκες του συντρόφου σου και να μη θες συνεχώς να περνά το δικό σου. Φέτος φαίνεται ότι οι προοπτικές, οι ανάγκες και τα συναισθήματά σου αλλάζουν άρδην. Οι παρατηρήσεις, οι συνειδητοποιήσεις και όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, θα επηρεάσουν έντονα τη σχέση σου.

Το σεξ επίσης, μιας που ο Άρης θα διανύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα το ζώδιό σου (από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 27 Μαΐου και από τις 2 Αυγούστου μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου) παίρνει άλλη θέση στη ζωή σου. Σημαντικότερη ή όχι, αυτό θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την δυνατότητα να ξαναβρεθείτε με ένα παλιό σας έρωτα ή να συνευρεθείτε με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Κρυμμένα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια την περίοδο των εκλείψεων (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού, Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς), που θα σας επηρεάσουν άμεσα και μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Από τις 19 Νοεμβρίου και μετά, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, δεν αποκλείεται και η γέννηση ή η αναζωπύρωση ενός έντονου πάθους. Η τελευταία έκλειψη του χρόνου θα είναι για εσένα και η τελευταία δοκιμασία. Προσπάθησε να βελτιώσεις ό,τι περνάει από το χέρι σου στη σχέση με το σύντροφό σου, ό,τι έχει τελειώσει άφησέ το στο παρελθόν και ό,τι μπορεί να ξαναφτιαχτεί, δώσε του μια ευκαιρία και δες το με άλλο μάτι.

Επαγγελματικά και χρήμα
Η εργασία σου θα σε απασχολήσει συχνά κατά τη διάρκεια του 2016, με προκλήσεις που θα απαιτήσουν από εσένα να δείξεις χαρακτήρα. Ωστόσο, δεν θα είσαι μόνος. Σημαντικά επικουρικό ρόλο φαίνεται ότι θα παίξει, έστω και «υπογείως», ο Πλούτωνας. Αν εδώ και χρόνια έχεις συγκεκριμένη απασχόληση, την οποία έχεις αναγάγει σε σκοπό ζωής, μπορείς να τη διατηρήσεις φέτος κόντρα στις αντιξοότητες. Αν πάλι βρίσκεσαι σε κλάδο που περνά κρίση, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να παραμείνεις εκεί. Αν ξεκίνησες να δουλεύεις πρόσφατα σε ένα νέο πόστο, πρέπει καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2016 να είσαι συγκεντρωμένος στην υπεράσπισή του και να κάνεις αρκετές θυσίες και υποχωρήσεις, για να το διατηρήσεις.

Στις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 5 ως 25 Ιανουαρίου, από 28 Απριλίου ως 22 Μαΐου, από 30 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου ως τέλος του έτους), δεν θα λείψουν οι δύσκολες στιγμές, όπως όμως δε θα λείψει και η βοήθεια από συναδέλφους ή συνεργάτες, την ώρα που τις χρειάζεσαι. Γενικά, στην πορεία αυτής της κατά τα άλλα επεισοδιακής χρονιάς, θα έχεις προοπτικές και δύναμη να διατηρήσεις όσα έχεις πετύχει και να αντέξεις τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Αυτονόητο είναι ότι πρέπει να είσαι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις σου και να διατηρείς καλές σχέσεις με τους ανωτέρους σου ή τους πελάτες σου. Αν οι τελευταίοι μέχρι τώρα είχαν μια φορά δίκιο, τώρα πλέον έχουν περισσότερες.

Στις περιόδους των εκλείψεων απόφυγε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, τόσο κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σου, όσο και σε νέα ανοίγματα. Ειδικά για τα τελευταία, οι περίοδοι αυτές είναι όχι μόνο ακατάλληλες, αλλά και απαγορευτικές!

Σε οικονομικό επίπεδο, ο Πλούτωνας σε υποχρεώνει να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τις υλικές σου κτήσεις. Επίσης, τονώνει το αίσθημα της ιδιοκτησίας, αλλά σε οδηγεί σε σκοπέλους, προωθώντας δύο πιθανές εκδοχές: ή να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην εξασφάλιση, με αντίκτυπο να γίνεις συντηρητικός και να στερήσεις από τους άλλους και από τον εαυτό σου την χαρά του οικονομικού ξοδέματος, ή να ρισκάρεις ό,τι έχεις και δεν έχεις, όταν δεν έχεις όσα θα θέλεις. Σε αυτή τη δύσκολη εποχή όμως, να ξέρεις ότι δεν έχεις περιθώρια για λάθη που αφορούν την τσέπη σου. Εξαιτίας αυτού πρέπει να μάθεις να ζεις με λιγότερα και, αν είναι αναγκαίο, να αναθεωρήσεις συνήθειες που σε οδηγούν μαθηματικά στη σπατάλη χρημάτων.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2016.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!