Υδροχόος 2016: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2016

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Υδροχόο το 2016 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2016 και συγκεκριμένα για τον Υδροχόο.

Γενικές προβλέψεις Υδροχόος 2016:

Αγαπητέ Υδροχόε, το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις με τον ερχομό του 2016, θα είναι να μην βάλεις τις επιθυμίες, τα θέλω και τις ανάγκες σου σε δεύτερη μοίρα. Η αλήθεια είναι ότι η φυσική σου κλίση είναι να λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή να δίνεις προτεραιότητα στους άλλους, όμως πλέον αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Με τον Δία να σε ευνοεί από το ζώδιο της Παρθένου από αρχές του χρόνου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και ιδιαίτερα από τα μέσα Φεβρουάριου και μετά, που ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κινούνται στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα Μαρτίου, πρέπει να δεσμευτείς ότι θα προσπαθήσεις να εξελιχθείς και ότι θα κάνεις βήματα προόδου, ανεξάρτητα από τι επιθυμούν οι άλλοι γύρω σου. Όσο βάζεις πρώτες τις δικές τους ανάγκες, τόσο θα αυξάνεται η απογοήτευσή σου και θα παραμένεις στάσιμος. Κάνε τώρα το μεγάλο άλμα της ζωής σου και πάρε «παραγωγικά» ρίσκα, που θα σου επιτρέψουν να σχεδιάσεις όχι μόνο το τώρα, αλλά και το αύριο της ζωής σου.

Τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 5 μέχρι 25 Ιανουαρίου, από 28 Απριλίου μέχρι 22 Μαΐου, από 30 Αυγούστου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου μέχρι τέλος του έτους) απόφυγε τις παρορμητικές και βιαστικές αλλαγές και αξιοποίησε ένα φυσικό σου ταλέντο, που είναι η ανάπτυξη στρατηγικής, προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τόσο τα θέματα της καριέρας όσο και της οικογένειας, θα είναι αρκετά πιεστικά, αν δείξεις όμως υπευθυνότητα, δουλέψεις σκληρά και οργανωθείς, τότε οι χαρές με τις λύπες σου μπορεί να ισορροπήσουν και ίσως κάποιες στιγμές οι χαρές να νικήσουν.

Από το φθινόπωρο και μετά, με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού από τις 9 Σεπτεμβρίου, το να κάνεις ειρήνη με τον εαυτό σου είναι αυτό που θα σου φέρει ευτυχία και επιτυχία. Σεβάσου πρωτίστως τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και οι καλές σχέσεις με τον σύντροφο, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τον περίγυρό σου θα είναι απλώς εξασφαλισμένες. Από τις 26 Σεπτεμβρίου ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Αιγόκερου και θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις άλυτες οικογενειακές υποθέσεις. Εν κατακλείδι, αυτή η χρονιά με κάποιον τρόπο θα σου επιτρέψει να ελευθερωθείς από το παρελθόν σου και να βάλεις πλώρη για άλλες επιδιώξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αισθητές θα είναι οι αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή το 2016, φίλε Υδροχόε. Με τον Άρη να κινείται στον Σκορπιό από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου μέχρι 2 Αυγούστου, τα διαστήματα αυτά θα είναι πολύ σημαντικά στις εξελίξεις της σχέσης σου ή του γάμου σου. Τώρα μπορείς να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να κάνεις πιο έντονες τις επιδιώξεις σου. Η δυναμική σου παρουσία δεν θα αφήσει περιθώρια εκμετάλλευσης της καλοσύνης σου από τον σύντροφό σου και εσύ πλέον θα νιώσεις ότι πατάς γερά τα πόδια σου στην γη και ότι ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς.

Από το φθινόπωρο και μετά, με τον Δία να περνάει στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου, το διάστημα εξελίσσεται διαφορετικά. Είναι τότε που η διάθεσή σου για περιπέτεια θα δώσει τη θέση της στην ανάγκη σου για ησυχία. Ο Πλούτωνας, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 26 Σεπτεμβρίου, θα δημιουργήσει ένα καλύτερο κλίμα για εσένα, είτε είσαι αδέσμευτος είτε έχεις μόνιμο δεσμό, περιορίζοντας το άγχος, που μπορεί να συνεπάγεται η διατήρηση της σχέσης σου ή η ανεύρεση κάποιας.

Δώσε προσοχή τις περιόδους των εκλείψεων (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού, Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς), και πρόσεξε με ποιους δένεσαι ή ποιοι δένονται μαζί σου, διότι επειδή είσαι ευμετάβλητος από την φύση σου, υπάρχει πιθανότητα κάτι που σου αρέσει την μία στιγμή, να σε ενοχλεί την επομένη. Να θυμάσαι όμως ότι… καλή η ανανεωτική διάθεση, αλλά στην πορεία μπορεί να πληγώσεις ή να πληγωθείς! Έχε το νου σου λοιπόν, και γίνε πιο μετρημένος και λογικός σε αυτά που ζητάς από τον σύντροφό σου ή γενικότερα από την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά και χρήμα
Το 2016 είναι μαχητικό ως προς την διατήρηση της δουλειάς και την συντήρηση του αντικειμένου με το οποίο ασχολείσαι. Ο Δίας στην Παρθένο βοηθά την πρόοδο των επαγγελματικών σου ενδιαφερόντων, μέσα όμως από μία αγωνιστική καθημερινότητα. Εξαιρετικά σημαντικός, αλλά ταυτόχρονα και επεισοδιακός προβλέπεται ο μήνας των γενεθλίων σου, ενώ τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα βρεθείς ανάμεσα σε αντιθέσεις και διλήμματα. Τότε λοιπόν πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και να αποφύγεις ρίσκα ή βιαστικές αποφάσεις.

Το διάστημα του καλοκαιριού δεν θα σε διευκολύνει στο να πετύχεις τους στόχους σου. Παρόλα αυτά, δες το σαν ένα διάστημα προπαρασκευαστικό για το φθινόπωρο που θα ακολουθήσει και θα σε ευνοήσει αρκετά. Από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά, που ο Δίας θα εισέλθει στον Ζυγό, ο τομέας της εργασίας σου θα παρουσιάσει ανάκαμψη. Ενδέχεται να δεχτείς προτάσεις ή συνεργασίες με τρίτους και να αναπτύξεις καινούργιες ιδέες για ένα νέο σχέδιο. Τις νέες προτάσεις πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με προνοητικότητα και ψυχραιμία, ενώ τα πρακτικά του σχεδίου να τα εκτελέσεις μεθοδικά και όχι βιαστικά, ώστε να έχεις θεαματικά (και όχι απλά καλά) αποτελέσματα. Εν κατακλείδι, στον τομέα αυτό δεν πρέπει να κινηθείς υπό το κράτος ενθουσιασμού ή παρασυρόμενος από μία παρορμητική διάθεση, φίλε Υδροχόε. Κάνε σύμμαχο σου τον χρόνο και δείξε ψυχραιμία και υπομονή στην αντιμετώπιση περιστασιακών δυσκολιών, αλλά και στις καλές φάσεις που θα μεσολαβήσουν.

Ο τομέας των οικονομικών σου θα είναι δύσκολος. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σε απογοητεύει, αλλά τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο του έτους φρόντισε να είσαι συνετός και τυπικός στις υποχρεώσεις σου. Είναι προτιμότερο να ακολουθήσεις ένα λιτό πρόγραμμα διαβίωσης, με προτεραιότητα εξόφληση των χρεών και την κάλυψη των αναγκών σου και να μην παρασύρεσαι από κρίσεις υπεραισιοδοξίας, οι οποίες σε καταλαμβάνουν όταν τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται. Σε αυτές τις καλές στιγμές, διατήρησε ένα μέτρο στις δαπάνες σου.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2016.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!