Ζυγός 2016: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2016

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Ζυγό το 2016 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2016 και συγκεκριμένα για τον Ζυγό.

Γενικές προβλέψεις Ζυγός 2016:

Η αρχή του 2016 ίσως είναι λίγο πιεστική για εσένα, φίλε Ζυγέ, και μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Οι σχέσεις σου θα είναι κάπως μπερδεμένες και πολύ συχνά θα απαιτούν από εσένα να τις ξεκαθαρίσεις. Θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ προτού πράξεις το οτιδήποτε και ιδιαίτερα τις συμπεριφορές σου σε οικείους και μη, γιατί ιδιαίτερα το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στον Σκορπιό, μέχρι τις αρχές Μαρτίου, όλα θα είναι υπ’ ατμόν. Αν πρυτανεύσει η λογική και το μέτρο, όλα θα γίνουν πιο ευνοϊκά για εσένα, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο του έτους, που και ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά. Τότε θα νιώσεις πιο δυνατός και ενισχυμένος, προκειμένου να κάνεις αποφασιστικές τομές στην ζωή σου, καθώς σχεδόν όλες σου οι ενέργειες θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Στις 26 Σεπτεμβρίου ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Αιγόκερω και σε συνδυασμό με τον Ήλιο (από τις 22 Σεπτεμβρίου) και τον Ερμή (από τις 7 Οκτωβρίου) στο ζώδιό σου, θα σου ανοιχτούν καινούργιοι δρόμοι. Θα νιώσεις αποφασιστικός, δυνατός και απελευθερωμένος από στεγανά και περιορισμούς, για να κυνηγήσεις πιο εύκολα τους στόχους σου. Το ίδιο διάστημα ο Δίας μπορεί να λειτουργήσει και ως… από μηχανής θεός στις περιπτώσεις που μπορεί να νιώσεις εγκλωβισμένος.

Από τις 19 Νοεμβρίου και μετά, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς, θα έχεις δίπλα σου πολύτιμους φίλους και συνεργάτες, που θα σου φέρουν σπουδαίες ευκαιρίες. Τότε παρουσιάζονται για εσένα ενδιαφέρουσες προοπτικές για ένα ταξίδι, το οποίο θα σου χαρίσει μοναδικές εμπειρίες. Στον τομέα της εργασίας σου θα νιώθεις σίγουρος για να ολοκληρώσεις αυτό που ήδη έχεις αρχίσει το προηγούμενο διάστημα και να πας ένα βήμα πιο μπροστά την καριέρα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, ήδη από τα μέσα του 2015 φαίνεται πως είσαι αρκετά ευνοημένος. Τα αισθηματικά σου ενισχύονται ακόμα περισσότερο το 2016, εκτός των διαστημάτων που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 5 ως 25 Ιανουαρίου, από 28 Απριλίου ως 22 Μαΐου, από 30 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου ως το τέλος του έτους), που θα υπάρξουν εντάσεις, εμπόδια και τρικλοποδιές από τρίτους. Ενδεχομένως και ο σύντροφός σου να έχει κάποια προβλήματα, που θα επιβαρύνουν τη σχέση σας. Πρέπει να δείξεις κατανόηση και αντοχή.

Από τον Σεπτέμβριο που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σου, θα έχεις εναλλακτικές και ευκαιρίες σε έρωτα και συντροφικότητα. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου, με την συμπαράστασή τους. Ωστόσο, θα υπάρξουν και περιπτώσεις που το ίδιο το περιβάλλον θα αντιταχθεί στις προσωπικές σου επιλογές. Εδώ θα πρέπει να δημιουργήσεις στεγανά και να υπερασπιστείς τις επιλογές σου.

Γενικότερα το 2016, αν είσαι μόνος σου κάνε ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις την ευκαιρία μιας σημαντικής αισθηματικής επένδυσης, αναζητώντας εκείνο το άτομο που θα σε καλύψει ερωτικά και πιθανότατα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου τα επόμενα χρόνια. Τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του έτους (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στο ζώδιό σου, Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς) φρόντισε λίγο καλύτερα και περισσότερο τη σχέση σου, γιατί δεν θα λείψουν οι διαφωνίες και οι προκλήσεις. Κράτησε τον θυμό σου και μην εκδηλώνεις την έντασή σου με κάθε αφορμή.

Επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου είναι μία υπόθεση κύρους για εσένα, φίλε Ζυγέ. Ποτέ δεν την φοβήθηκες και ποτέ δεν λύγισες μπροστά στις δυσκολίες. Άλλωστε, είσαι και πολύ ικανός, αλλά και αρκετά τυχερός αυτήν την χρονιά. Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου μπορείς να διαχειριστείς τα συμφέροντά σου και τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και, αν όχι να τα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο, τουλάχιστον να διατηρήσεις την παρούσα κατάσταση. Όποιο κι αν είναι το αντικείμενο σου, οι θυσίες που πρέπει να κάνεις, δεν θα είναι δυσβάσταχτες. Οι συμπτώσεις θα εξυπηρετήσουν πολύ την εργασία σου και θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων σου. Πολλές θα είναι οι φορές που θα εξυπηρετηθείς από συγκυρίες ή από κάποιους παράγοντες που ούτε καν είχες φανταστεί.

Τις περιόδους των Εκλείψεων πρόσεξε τα λάθη και προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Γενικότερα όμως, όλη την χρονιά μην χρονοτριβείς με λεπτομέρειες και αποδέξου τις όποιες αλλαγές. Το τελευταίο δίμηνο του έτους προσπάθησε να επεκταθείς επαγγελματικά ακόμα και στο εξωτερικό, ή όπου η δουλειά σου θα αποδώσει περισσότερο, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.

Στα οικονομικά σου απαιτείται ψυχραιμία, επινοητικότητα, σωστή διαχείριση και αισιοδοξία για το μέλλον. Η γενικότερη κατάσταση συνεχίζει να σε επηρεάζει, σίγουρα όμως έχεις αποδείξει ότι είσαι πολύ ικανός στην διαχείριση των δυσκολιών. Όμως, στις αρχές του 2016 θα έχεις συσσωρευμένες εκκρεμότητες και οφείλεις να στερηθείς κάποια πράγματα, προκειμένου να τις καλύψεις. Το εισόδημά σου μπορεί να έχει μία μικρή βελτίωση τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Από την άλλη πλευρά, κάποια πρόσωπα είτε από το οικογενειακό είτε από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, ενδέχεται να γίνουν αρωγοί στην κάλυψη των αναγκών σου. Γενικά όμως, θα πρέπει να αποφύγεις τα παρορμητικά έξοδα. Όταν δέχεσαι πιέσεις, δεν πρέπει να καταλαμβάνεσαι από φόβο, αλλά και τις στιγμές που έχεις ρευστό, δεν πρέπει να αφήνεσαι στην παρόρμηση. Το τελευταίο δίμηνο του έτους θα πρέπει να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί και να προβείς σε διαπραγματεύσεις. Τότε, θα έχεις την ευκαιρία να ρευστοποιήσεις περιουσιακά σου στοιχεία ή να απαλλαγείς από υποχρεώσεις των προηγούμενων ετών.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2016.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!