Χειλουδάκη – Ψωμιάδης: Έξαλλος, τι απάντησε στις καταγγελίες οτι έπαιρνε…

Με εξώδικο απάντησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην αναπαραγωγή από ηλεκτρονική ιστοσελίδα ανάρτησης στο Facebook της Τζένης Χειλουδάκη.

Το σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχει δημιουργήσει μεγάλες κόντρες. Μία ακόμα κόντρα δημιουργήθηκε μεταξύ Τζένης Χειλουδάκη-Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Η Τζένη Χειλουδάκη έκανε άγρια επίθεση στον πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η έκρηξή της Τζένης Χειλουδάκη ήρθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με μια ανάρτηση-«φωτιά», όπου χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς για τον κ. Ψωμιάδη, παραφράζοντας μάλιστα το όνομά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

Με εξώδικό του κατά του εκδότη της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διαμαρτύρεται και επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του, για την αναπαραγωγή από την ηλεκτρονική αυτή έκδοση, φερόμενης ανάρτησης της Τζένης Χειλουδάκη στο FACEBOOK, που είναι ψευδής και συκοφαντική και βάρβαρα και βάναυσα υβριστική, και προσβάλλει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά του κατάφωρα.

Ο Π. Ψωμιάδης επισημαίνει, ότι η δήλωση αυτή αναρτήθηκε στην εφημερίδα με πρόδηλο σκοπό να πλήξει και να αμαυρώσει την τιμή και την υπόληψή του, και έχει παράλληλο στόχο την αθέμιτη αύξηση της αναγνωσιμότητας της ηλεκτρονικής εφημερίδας. Επισημαίνει, ότι τόσο η απλή όσο και η συκοφαντική δυσφήμηση διαπράττεται και με διάδοση και επισημαίνει την υποχρέωση του δημοσιογράφου για έλεγχο (διασταύρωση) προ της δημοσιεύσεως.

Διαβάστε τι γράφει το βιβλίο της Χειλουδάκη για πολιτικούς-παρουσιαστές με τίτλο Μαύρη Βίβλος – Τζένη Χειλουδάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.