Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί συνέλαβαν καστανά γιατί…

Γιατί συνελήφθη ένας καστανάς στη Θεσσαλονίκη;

Οι εικόνες από την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη κάνουν το γύρο του facebook.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ, λίγο πριν τη Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της πόλης από τον Γιάννη Μπουτάρη. Ξαφνικά 7 αστυνομικοί έφτασαν στην Αριστοτέλους μετά από καταγγελία, για να συλλάβει τον γνωστό καστανά της γωνίας.

Ο ηλικιωμένος φώναζε πως δεν είναι παράνομος, οι αστυνομικοί έλεγαν πως το καροτσάκι κατάσχεται. Ο ηλικιωμένος ούρλιαζε ενώ οι αστυνομικοί τραβούσαν το καροτσάκι με τα κάστανα.

Τα κάστανα σκόρπισαν παντού στο πεζοδρόμιο, ο κόσμος παρακολουθούσε αμήχανος ενώ οι αστυνομικοί φάνηκαν ακόμη πιο αμήχανοι μπροστά στη φασαρία που δεν μπορούσαν να ελέγξουν.

Γιατί πώς να σύρουν τον γέρο άνθρωπο μπροστά σε τόσο κόσμο. Εν τω μεταξύ ο γερανός έφτασε και πάρκαρε απέναντι με σκοπό να παραλάβει το καρότσι και τα κάστανα, ενώ και ένα περιπολικό κατέφθασε για να συμπληρώσει το σκηνικό και να παραλάβει τον μικροπωλητή, που κάπου εκεί λιποθύμησε.

Μια γυναίκα προσπαθούσε να του βάλει ένα μπουφάν στο προσκεφάλι ενώ οι αστυνομικοί εξακολουθούσαν να στέκονται αμήχανοι περιμένοντας το ασθενοφόρο που προς τιμήν τους κάλεσαν αμέσως.

Διαβάστε ποιες οι 8 προφητείες της CIA για τον κόσμο και πώς 22χρονος βγάζει 1.400 ευρώ τη βδομάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.