Αθανασία Νταβαρίνου: Kερδίζει όλους τους διαγωνισμούς. Κάτι βρωμάει [video]

Δείτε το viral βίντεο που δείχνει οτι η Αθανασία (Νάσια) Νταβαρίνου έχει κερδίσει όλους τους διαγωνισμούς στην τηλεόραση.

Στους διαγωνισμούς σε τηλεοπτικές εκπομπές συμμετέχουν πολλοί αλλά κερδίζει πάντα η Αθανασία Νταβαρίνου.

Όποια εκπομπή κι αν δείτε, όποιος κι αν είναι ο διαγωνισμός -από τραπεζαρία μέχρι iphone και ταξίδια – η νικήτρια είναι πάντα μία: η Αθανασία Νταβαρίνου.

Το γεγονός έχει προκαλέσει εντύπωση και ήδη μελετάται από τους συμβολαιογράφους των εκπομπών.

Δείτε στο βίντεο πόσους διαγωνισμούς έχει κερδίσει η Νάσια Νταβαρίνου:

Πολλοί χαρακτηρίζουν στημένους τους διαγωνισμούς στους οποίους έχει κερδίσει η Αθανασία Νταβαρίνου, ενώ δεν λείπουν και αυτοί που λένε οτι κερδίζει με αθέμιτα μέσα.

Ως γνωστόν, για να κερδίσει κάποιος σε αυτούς τους διαγωνισμούς, πρέπει να πληκτρολογήσει κάποια νούμερα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν αποκλείεται λοιπόν η Νάσια Νταβαρίνου να έχει κατεβάσει ένα application στο κινητό της που της επιτρέπει να “ξεγελά” τα μηχανήματα και να πληκτρολογεί ταχύτατα.

Άλλοι πάλι λένε οτι ίσως έχει κάποιο πρόγραμμα όπου πληκτρολογεί μόνο του τα νούμερα, δεν είναι τόσο δύσκολο να γραφτεί.

Το σίγουρο είναι οτι η Αθανασία Νταβαρίνου θα γίνει viral και για πολλές μέρες θα ακούμε το όνομα της. Αφήστε που μπορεί να τη δούμε να δίνει και συνέντευξη.

Δείτε τι έκανε γνωστός δημοσιογράφος όταν του έδωσαν αυστηρά προσωπικές φωτογραφίες της Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.