Η πρωτοχρονιάτικη ζεμπεκιά της Πρεζεράκου που έγινε viral: “Σαν να κάνει ζούμπα η Ρουσλάνα…” [video]

Ποιο το πρωτοχρονιάτικο ζεϊμπέκικο της Έρρικας Πρεζεράκου που έκλεψε την παράσταση;

Οι φιγούρες της Έρρικας Πρεζεράκου στις «Βεργούλες» του Μάρκου Βαμβακάρη προκάλεσαν πολλά σχόλια, άλλα θετικά και άλλα επικριτικά.

Το ζεϊμπέκικο θεωρείται από τους περισσότερους ένας ανδρικός χορός αν και πολλές φορές και γυναίκες έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους άνδρες με τις φιγούρες τους ανταποκρινόμενες άψογα στην «πρόκληση» της λεβεντιάς και της μαγκιάς.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, ωστόσο, είχε το ίδιο αποτέλεσμα αλλά για τους λάθος λόγους. Η νικήτρια του πρώτου Dancing With The Stars ανέβηκε στην πίστα του πρωτοχρονιάτικου «Στην Υγειά μας» για να χορέψει τις «Βεργούλες» του Μάρκου Βαμβακάρη που ερμήνευε ο Δημήτρης Μπάσης.

Οι φιγούρες της, όμως, είχαν έντονη και την παρουσία του τσιφτετελιού με το βαθύ κάθισμα που πολλάκις έκανε η όμορφη Έρρικα Πρεζεράκου.

Άλλοι, δε, σχολίασαν ότι το τίναγμα της ξανθιάς κόμμης της θύμισε την κίνηση της Ρουσλάνας από την Ουκρανία στο Wild Dances με το οποίο κέρδισε τη Eurovision το 2004.

“Σαν να κάνει zumba η Ρουσλάνα, αφού καταβρόχθισε Νεοζηλανδό ιθαγενή” αναφέρουν με άφθονο χιούμορ οι χρήστες του διαδικτύου.

Δείτε το ζεϊμπέκικο της Έρρικας Πρεζεράκου και κρίνετε μόνοι σας:

Διαβάστε ποιες οι δύσκολες ώρες για την Έρρικα Πρεζεράκου και σε ποιο videoclip έπαιξε η Έρρικα Πρεζεράκου τη δεκαετία του ’90.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.