Φοίβος Λέσι: Αγωνία για 4χρονο που απήγαγε ο συζυγοκτόνος πατέρας. Πού τον «είδαν»

Συναγερμό για τον μικρό Φοίβο Λέσι, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ ήδη υπάρχουν οι πρώτες πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Amber Alert για τον μικρό Φοίβο Λέσι, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην άγρια δολοφονία της μητέρας του από τον πατέρα του, εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο Φοίβος Λέσι, που είναι αλβανικής καταγωγής, απήχθη από τον πατέρα του μετά τη δολοφονία της μητέρας του, από το σπίτι τους στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Ο Φοίβος Λέσι είναι 4,5 ετών, έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Ο πατέρας Τζέιμς Λέσι είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,73 μέτρα, ζυγίζει 85 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά μάτια και καστανά σγουρά μαλλιά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής καθώς και της δολοφονίας της μητέρας, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας και παππούς του Φοίβου Λέσι, Χαράλαμπος Μαυρομάτης, ανέφερε πως τρέμει για την ζωή του εγγονού του και απηύθυνε έκκληση στις αρχές και στους πολίτες να βοηθήσουν στον εντοπισμό του διαφορετικά, όπως είπε, θα τρελαθεί.

Με ανακοίνωση της η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου αλλοδαπού, Λέσι Τζέιμς Κλωντ, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Πρόκειται για τον LESI James του Frrok και της Pashe , υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, πραγματοποιείται προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη του και συνακόλουθα η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Δεν αποκλείεται να είναι στην Αλβανία ο Φοίβος Λέσι. Οι ελληνικές αρχές βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αλβανικές, για το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δράστης να διέφυγε ή να προσπαθήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Οι αρχές, εντούτοις, εκφράζουν ελπίδες ότι ίσως και να μην τα έχει καταφέρει και να κρύβεται κάπου εντός της χώρας, αφού άνδρες της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σπίτι της 41χρονης κι έστησαν μπλόκα σε όλους τους δρόμους δίχως να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Χαμόγελο του Παιδιού, το απόγευμα της Πέμπτης έγινε μια κλήση στην αστυνομία από έναν οδηγό νταλίκας που εκινείτο στην περιοχή των Ιωαννίνων, ο οποίος υποστηρίζει πως είδε τον δράστη μαζί με τον Φοίβο Λέσι και ένα τρίτο άτομο μέσα σε ένα όχημα.

Αρκετά είναι και τα τηλέφωνα που έχει δεχθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας από πολίτες που αναφέρουν πως σε κάποια περιοχή της Πάτρας πιθανότατα είδαν τον 33χρονο συζυγοκτόνο Λέσι Τζέιμς Κλωντ μαζί με τον Φοίβο Λέσι.

Μερικές μόνο από τις περιοχές που έχουν δώσει οι κάτοικοι της αχαικής πρωτεύουσας όπου είδαν είτε έναν μεγάλο άνδρα είτε ένα παιδί που έμοιαζε στον Φοίβο, είναι ο Φάρος, η πλατεία Υψηλών Αλωνίων κ.α.

Διαβάστε πώς έγινε το φονικό της μητέρας του Φοίβου Λέσι από τον πατέρα του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.