“Έκοψε” γέφυρες ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ύπουλα χτυπήματα για Αγγελόπουλο

Γιατί έριξε μαύρη πέτρα πίσω του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μετά την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έκανε αίσθηση με την παραίτηση του από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όμως συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα ποικιλοτρόπως.

Δεν έχουν τέλος τα σενάρια γύρω από τα μελλοντικά σχέδια του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη από τη στιγμή που αποφάσισε να παραδώσει τη βουλευτική έδρα -κίνηση που ελάχιστοι βουλευτές έχουν κάνει.

Πολλοί συμπέραναν ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης «θα καθίσει στο σπίτι του». Άλλοι, πιο ευφάνταστοι, προτίμησαν να τον… μετακομίσουν, διαρρέοντας ότι εγκαταλείπει τον πολιτικό στίβο και τη… χώρα, αποφασίζοντας να ζήσει, ως οικονομολόγος, στο Σίτι του Λονδίνου. Η τρίτη «κατηγορία» αρκέστηκε στο να συμπεράνει ότι θα επισκεφθεί το νησί του, τη Νίσυρο.

Τι πραγματικά συμβαίνει

Απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες διαψεύδουν τα σενάρια περί μετακόμισης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από την πρωτεύουσα. Όπως λένε, ο ίδιος «βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης», πράγμα απόλυτα λογικό, αφού δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Στις άμεσες προτεραιότητές του είναι, πρώτον, να «τρέξει» το διδακτορικό του, με στόχο να το ολοκληρώσει. Ένα διδακτορικό που κάνει στο Οικονομικό της Νομικής, στην Αθήνα, και όχι σε κάποιο πανεπιστήμιο της αλλοδαπής.

Αυτονόητο το επόμενο βήμα του. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα ψάξει για δουλειά. Οι άνθρωποι, μάλιστα, που τον γνωρίζουν καλά είναι ξεκάθαροι: «Δεν πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο πόστο του κόμματος ή της κυβέρνησης», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι βάζει πλώρη για την ελεύθερη αγορά.

Όσο για τα πολιτικά, δεν πρόκειται να αναλάβει καμία πρωτοβουλία -προς το παρόν, τουλάχιστον- αφού μετά την παραίτησή του από τη θέση του βουλευτή είναι λογικό να έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα όχι και τόσο θερμό στις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια είναι οτι ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα δεν συνομιλεί πλέον με κανένα από τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Μάλιστα δεν κρατά ούτε τους τύπους αφού δεν διατηρεί επαφές μαζί τους ούτε καν σε κοινωνικό επίπεδο.

Το γεγονός αυτό φαίνεται οτι του έχει στοιχίσει, καθώς ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι πιο έκθετος σε ψευδή δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα εμπλέκουν και άλλα άτομα όπως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Διαβάστε πώς ήρθαν πιο κοντά Γαβριήλ Σακελλάρίδης – Παναγιώτης Αγγελόπουλος και τι “παίχτηκε” με το περίφημο προσωπικό βίντεο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.