«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και του Τέρη Χρυσού» NOT

Είναι πια καιρός να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή τη φήμη.

Ποια η αλήθεια για τον αστικό μύθο που κυκλοφορούσε οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος – και όχι αδερφός – της Ντόρας Μπακογιάννη και του Τέρη Χρυσού;

Εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος του Τέρη Χρυσού από τη δήθεν παράνομη σχέση που διατηρούσε με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Δίνουν και παίρνουν σε πολλά blogs οι φήμες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Τέρη Χρυσό. Οι ίδιες διαρροές φαίνεται να αναζωπυρώνονται το τελευταίο διάστημα για κάποιο λόγο. Τι συμβαίνει πραγματικά;

Από ότι φαίνεται τη συγκεκριμένη φήμη, την είχε διαδώσει ο Τζίμης Πανούσης σε ραδιοφωνική του εκπομπή, όπου ισχυριζόταν μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και καρπός του νεανικού έρωτα με τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό.

Σύμφωνα με τον Πανούση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετήθηκε από τον Μητσοτάκη και τη Μαρρίκα για να κουκουλώσει το σκάνδαλο.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο Πανούσης έλεγε κάτι τέτοιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην παράσταση του «Τα Δομημένα Βρομόλογα» ο διασκεδαστής έχει πει: «Θα σκάσει η Ντόρα, αλλά της έχουνε ετοιμάσει και αυτηνής σκάνδαλο. Ποιος τραγουδιστής έχει κάνει παιδί εξώγαμο μετά τον Πασχάλη; Είναι ο Τέρης ο Χρυσός. Τα λέμε ανοιχτά. Αυτός το ’59 έπαιζε σε μια συναυλία σ’ ένα κλαμπάκι στο Λουτράκι και πήγε ένα μικρό, ένα δεκαεξάχρονο, και πώς έγινε, είχε μια σεξουαλική μεταστροφή ο Χρυσός και την καβάλησε. Την π…ε την κοπέλα και ήταν η Ντόρα η Μπακογιάννη. Και έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι Κυριάκος Χρυσός Μητσοτάκης. Αυτό το σκάνδαλο θα βγει και πάει και αυτό το σκάνδαλο και να δούμε ποιος θα μας κυβερνήσει».

Το «αστείο» αυτό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κράτησε χρόνια και κανείς δεν μπορούσε να το πάρει στα σοβαρά, αφενός γιατί από τη μία η διαφορά ηλικίας της Ντόρας με τον Κυριάκο είναι μόλις 14 χρόνια (!) -αυτή έχει γεννηθεί το 1954 και αυτός το 1968- και αφετέρου γιατί όλοι έχουν συνηθίσει τον Τζίμη Πανούση με το καυστικό χιούμορ του.

Η φήμη όμως αυτή, αν και σκοντάφτει στη χαοτική διαφορά ύψους του Τέρη Χρυσού με τα πανύψηλα γονίδια του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξακολουθεί να κυκλοφορεί, έστω και ως ένα κακόγουστο αστείο.

Στο βιβλίο της ζωής του ο Τέρης Χρυσός αναφέρεται εκτενώς σε αυτό το θέμα θέλοντας, όπως λέει, «να πάρει τέλος αυτή η ηλιθιότητα!»

Να τι αναφέρει ο Πάνος Καλουδάς γι’ αυτό το θέμα: «Οταν του είπαν τι ακούγεται, τι γράφεται, τι συζητιέται έντονα, ο Τέρης γέλασε. Υστερα θύμωσε. Μετά εξαγριώθηκε… πανικοβλήθηκε. Και έντιμα θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του από τις αστειότητες εκείνες. Αλλος σίγουρα θα το εκμεταλλευόταν αυτό για επικοινωνιακούς λόγους. Για πιότερο άρμεγμα φήμης. […] Ο Τέρης δεν είχε τέτοιες αυταπάτες. Ποτέ του δεν κρατήθηκε από τέτοιες σαθρές δημοσιότητες και από νάιλον ελπίδες επανάκαμψης. Που στο τέλος τέλος δεν τις είχε και ανάγκη πλέον.

Γι’ αυτό και μετά την πρώτη του έκπληξη, τον θυμό, την οργή και τις τύψεις για το αιωρούμενο άδικο, κάλεσε τους δημοσιογράφους -όσους μπορούσε να καλέσει- και τους έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Είναι φοβερό ψεύδος το ότι είναι γιος μου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ότι είναι καρπός μιας σχέσης που είχα με την Ντόρα Μπακογιάννη. Ελεος πια! Τι άλλο θα σκαρφιστούν να πουν στον ανταγωνισμό ανοησίας που διακατέχονται κάποιοι. Αυτό το έβγαλε αστειευόμενος ο Τζίμης Πανούσης, σε ένα κέντρο όπου εργαζόταν για να κάνει πλάκα. Και αυτή την πλάκα του καλλιτέχνη πιάσανε οι φαιδροί και την κάνανε σημαία. Παρακαλώ θερμά, αποκαταστήστε την αλήθεια. Για να σταματήσουν αυτές οι γελοίες διαδόσεις, που πρώτα τους ίδιους τους… διαδοσίες δεν τιμούν”».

Δείτε τον Τέρη Χρυσό να μιλά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.