Ποια η Μαρέβα Μητσοτάκη: Το Χάρβαρντ, το διαζύγιο και η νίκη του Κυριάκου

Ποια είναι πραγματικά η γυναίκα πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Με ποιους τρόπους η Μαρέβα βοήθησε στη νίκη του Κυριάκου; Ποιο το σκοτεινό σημείο στη σχέση τους;

Η Μαρέβα με την δραστήρια παρουσία της στο tweeter έβαλε το λιθαράκι της στην νίκη του Κυριάκου.

Οι κοινοποιήσεις σχολίων που υποστήριζαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τα retweet των σχολίων του συζύγου της έπαιξαν και αυτά το ρόλο τους και πρέπει να χρεωθούν στην “πρώτη” πλέον “γυναίκα” της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μαρέβα δεν δίστασε στιγμή για την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση εξέφραζε την αισιοδοξία της για την ευτυχή κατάληξη της μάχης.

Πίστευε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να ηγηθεί της χώρας μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες.

Και αυτή η πίστη της Μαρέβας άγγιξε και τους ψηφοφόρους της ΝΔ που εξέλεξαν θριαμβευτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η γνωριμία, ο γάμος και η κρίση

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 20 περίπου χρόνια στο Χάρβαρντ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα έκαναν τότε μεταπτυχιακό. Η Μαρέβα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ είχε το πρώτο της πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης στις Πολιτικές Επιστήμες και το δεύτερο από το Κολούμπια στην Πολιτική Οικονομία.

Η οικογένεια Μητσοτάκη αποδέχτηκε με δυσκολία την Ελληνοπολωνή σύντροφο του Κυριάκου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα. Mε τον Κυριάκο Μητσοτάκη απέκτησαν τρία παιδιά, την 18χρονη Σοφία, τον 17χρονο Κωνσταντίνο και τη 12χρονη Δάφνη.


Δυσκολίες στον γάμο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας δεν προκάλεσε όμως μόνο η οικογένεια Μητσοτάκη. Το ίδιο το ζευγάρι αντιμετώπισε προβλήματα στη σχέση του. Προβλήματα για τα οποία δεν μίλησε ποτέ κανείς.

Το πρόβλημα γιγαντώθηκε όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα ζούσαν χωριστά ο ένας από τον άλλο, δίχως όμως να παίρνουν διαζύγιο.

Η καλή σχέση που διατηρούσαν αλλά και η αγάπη τελικά επικράτησαν και δεν τέθηκε ποτέ θέμα διαζυγίου. Η Μαρέβα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να έχουν περάσει οριστικά τον σκόπελο και να βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση.

Η πραγματικότητα άλλωστε αυτό αποδεικνύει. Η Μαρέβα στάθηκε στον πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και έδωσε την μάχη των προεδρικών εκλογών με τον δικό της καθοριστικό τρόπο. Άλλωστε, μην ξεχνάμε, πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυνατή γυναίκα.

Διαβάστε το μήνυμα της Ντόρας στον αδερφό της Κυριάκο για την μεγάλη νίκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.