Νίκος Γεωργιάδης: Τι απάντησε στο δημοσίευμα του HOT DOC για παιδεραστία

Τι απάντησε ο Νίκος Γεωργιάδης στις καταγγελίες του HOT DOC για παιδεραστία;

Στη Δικαιοσύνη προσφέυγει ο πρώην βουλευτής και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, κατά των δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι συνελήφθη για παιδεραστία. Ο κ.Γεωργιάδης αναφέρει στη δήλωσή του:

«Στα κατάπτυστα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο.»

Αμηχανία προκάλεσε το δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που αναφέρει ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης, συνελήφθη για παιδεραστία.

Το θέμα συζητείται ήδη στους κόλπους της ΝΔ με ιδιαίτερο προβληματισμό για την επικοινωνιακή διαχείρισή του, καθώς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην βουλευτής παραμένει ως στέλεχος στο κόμμα.

Δείτε το εξώφυλλο του HOT DOC για Νίκο Γεωργιάδη και παιδεραστία:

Η σύλληψη, σύμφωνα με το “HOT DOC” έγινε όταν ο Νίκος Γεωργιάδης υπηρετούσε ως σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας αλλά δεν κινήθηκε καμία νομική διαδικασία από τις αρχές της χώρας καθώς ο κ.Γεωργιάδης είχε κάνει χρήση του διπλωματικού του διαβατηρίου.

Από την πλευρά του ο Κώστας Βαξεβάνης, με άρθρο του στην ιστοσελίδα «Το Κουτί της Πανδώρας» επιμένει στις κατηγορίες και σημειώνει: «φανταζόμαστε ότι ο κ. Γεωργιάδης θα έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει σε μια δίκη και αυτούς που τον εμφανίζουν ως θύτη, καθώς επίσης τα αποδεικτικά στοιχεία και τα βίντεο από το δωμάτιο που πραγματοποιούνταν οι συνευρέσεις, τα οποία τον ενοχοποιούν».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.