Η διακόσμηση της οικίας Πατούλη που προκάλεσε σάλο: “Τόσο χρυσό ούτε ο…” – Χαμός στο twitter [φωτο]

Ποια η απίστευτη διακόσμηση της οικίας του Γιώργου Πατούλη με τον άπειρο χρυσό που προκάλεσε σάλο ;

Ανεβάζοντας στο twitter τις φωτογραφίες που ακολουθούν, με την απλή λεζάντα «Μοναδικές στιγμές οικογενειακής θαλπωρής…», έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό, το πώς πέρασε τις γιορτές ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Για τους μη γνωρίζοντες, ο Πατούλης είναι πρόεδρος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος του ΚΕΔΕ. Πολιτική οικογένειά του, είναι η ΝΔ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, στα social media έχει γίνει viral. Από χθες το απόγευμα, οι χρήστες του twitter έχουν αποδοθεί σε έναν άτυπο διαγωνισμό, για την καλύτερη ατάκα που θα την συνοδεύει. Και δικαίως.

Τέτοια «λαβράκια», δύσκολα χάνονται. Και ο Δήμαρχος, κατάφερε, άλλη μια φορά, να απασχολήσει το κοινό.

Ωστόσο κι άλλες φορές ο Πατούλης έχει «ταΐσει» το πλήθος με παρόμοιες, επικές φωτογραφίες. Σαν κι αυτές που τον δείχνουν με τη σύζυγό του, να ντύνονται ασορτί και κιτς, προκαλώντας (ξανά) δάκρυα. Από τα γέλια.

Τούτη τη φορά,όμως, ξεπέρασε και τον εαυτό του. «Τύφλωσε» το σύμπαν. Τόσο χρυσό σε μια μόνο φωτογραφία, μόνο στον Σουλτάνο του Μπρουνέι, πάνω στον απεσταλμένο του Θεού, Άνθιμο, και στον κλαρινετίστα Γιώργο Μάγκα. Και τώρα στον Πατούλη. Θα υπάρχουν σίγουρα και άλλοι πολλοί.

Η διαφορά του δημάρχου, όμως, με τους άλλους, είναι ακριβώς αυτή η λέξη. Δήμαρχος.

Κι αν την εποχή που (και) στο Δήμο του, άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια, ο Δήμαρχος φωτογραφίζεται με τέτοια… ταπεινότητα μέσα στο χρυσάφι που έχει ντύσει το «φτωχικό» του, φαντάσου το μήνυμα που εκπέμπει. Φυσικά, ο Πατούλης μοιάζει να ζει σε άλλον κόσμο. Κυριολεκτικά.

Εκείνο που μένει να μάθουμε, είναι αν οι δημότες που τον ψηφίζουν, θα το ξανακάνουν. Μπορεί και ναι, βεβαίως. Δικαίωμά τους είναι. Και ελευθερία τους. Και μαγκιά του δημάρχου επίσης, να μοστράρει την άλλη φορά, ολόσωμα χρυσά κοστούμια. Σαν του Γιώργου Μάγκα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Γιώργος Πατούλης με την οικογένειά του:


Η εορταστική φωτογραφία της οικογενείας Πατούλη πυροδότησε μερικά tweets από… ατόφιο χρυσάφι:

Διαβάστε ποια η δήλωση-κόλαφος Καραμανλή για Αντώνη Σαμαρά και Μαρίνα Πατούλη και δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.