Στα μαχαίρια ξανά Σκορδά-Μπαλατσινού: Ποια η αιτία πολέμου

Ποια ήταν η αφορμή η Φαίη Σκορδά και η Τζένη Μπαλατσινού να ετοιμαστούν για πόλεμο; Ποιες οι βαρυες κουβέντες και από τα δύο στρατόπεδα;

Η νέα χρονιά φαίνεται πως δεν αποτέλεσε την ευκαιρία μια μεγάλη κόντρα να καταλαγιάσει. Και αυτή της Σκορδά με την Μπαλατσινού όχι μόνο κρατάει αλλά φουντώνει επικίνδυνα.

Μια κόντρα που ξεκινήσε πέρυσι με τους πρωταγωνιστές να αντάλλασουν έμμεσα καρφιά εξαιτίας του ότι βρέθηκαν απέναντι στην πρωινή ζώνη και τώρα ξαφνικά να περνούν στην κατά μέτωπο επίθεση.

Μια και μόνο μικρή αφορμή χρειαζόταν για να φουντώσει ο πόλεμος ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την Τζένη Μπαλατσινού με τα όσα επακολούθησαν να θυμίζουν αμέρικαν μπαρ στο Τέξας.

Πέτρα του σκανδάλου στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Μπαλατσινού για τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, εκφράζοντας την επιθυμία της να τον δει παρουσιαστή μαγειρικής εκπομπής.

Η έκρηξη οργής που ακολούθησε από το ζευγάρι των παρουσιαστών του “Πρωινού” ήταν άνευ προηγουμένου. Ο Λιάγκας, έχοντας την ανοχή της συζύγου του, υποστήριξε πως τα όσα δήλωσε η Τζένη είναι ντροπή, καθώς χάρη στον Πέτρο έκανε καριέρα στην τηλεόραση.

«Αν είναι άντρας σου ο Κωστόπουλος, ούτε για πλάκα δεν του εύχεσαι να κάνει εκπομπή μαγειρικής, όταν αυτός, που είναι μεγαλύτερη φίρμα από ‘σένα, δεν είναι τώρα στην τηλεόραση ενώ εσύ είσαι. Εγώ αν ήμουν Κωστόπουλος, ούτε για πλάκα δεν θα ήθελα να το ακούσω από την πρώην γυναίκα μου! Θυμάται κανείς την Τζένη στην τηλεόραση πριν τον Κωστόπουλο;”, ανέφερε βράζοντας από θυμό.

Αυτό ωστόσο που προκάλεσε περισσότερη αίσθηση ήταν η αντίδραση της Σκορδά, η οποία με τη στάση της έδειξε πως το όνομα Μπαλατσινού της προκαλεί… αλλεργία. Ενώ συνήθως είναι αυτή που προσπαθεί να ρίξει τους τόνους βλέποντας τον Λιάγκα να ανοίγει έναν νέο κύκλο αντιπαραθέσεων, αυτή τη φορά με τις ερωτήσεις φρόντιζε να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά.

Όταν μάλιστα η Σάσα Σταμάτη, θέλησε να υποστηρίξει τη Τζένη λέγοντας πως «πριν χωρίσει τη γλείφανε όλοι, τώρα της τα χώνουν όλοι» , η Φαίη -σε μια από τις σπάνιες φορές της-ξέσπασε on air. Με τα μάτια της να πετούν σπίθες και φωνή που πρόδιδε τον εκνευρισμό της απευθύνθηκε στη δημοσιογράφο λέγοντας πως “βρε Σάσα μου, το να βγαίνεις στο τέλος και να λες κάτι για να δημιουργείς εντυπώσεις! Εξήγησέ μου γιατί το λες αυτό!”.

Όσοι τη γνωρίζουν καλά αποκαλύπτουν πως η έκρηξη αυτή της Σκορδά μόνοι τυχαία δεν ήταν καθώς την περίοδο που η Τζένη με τον Πέτρο παρουσίαζαν την πρωινή εκπομπή στο MEGA είχαν κάνει κάθε άλλο παρά κολακευτικές δηλώσεις για τον Λιάγκα. Και όπως φάνηκε της το κράτησε μανιάτικο.

Πυρ και μανία η Τζένη

Η αντίδραση της Φαίης δεν ξάφνιασε μόνο τους τηλεθεατές, αλλά και την ίδια τη Μπαλατσινού, στα αυτιά της οποίας δεν άργησαν να φτάσουν τα όσα ειπώθηκαν. Θεωρεί πως το ζεύγος την έθιξε τόσο σε προσπωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό και έβγαλε καπνούς από τα αυτιά.

Ενώ γνωρίζει τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Λιάγκα δεν περίμενε με τίποτα μια τέτοια συμπεριφορά από τη Φαίη Σκορδά. Θεωρεί πως η ξανθιά παρουσιάστρια ως γυναίκα έπρεπε να την υπερασπιστεί, αντιλαμβανόμενη πως τα όσα δήλωσε για τον Κωστόπουλο ήταν με χιούμορ και όχι να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά.

Μετά από την κόντρα της με τον Δημήτρη Παπανώτα που λίγο έλειψε να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια, το τελευταίο που επιθυμούσε ήταν να βρεθεί πρωταγωνίστρια σε έναν νέο πόλεμο και ειδικά εξαιτίας της Φαίης με την οποία, πίστευε πως δεν είχαν μέχρι πρότινος να χωρίσουν τίποτα. “Δεν θέλω να ξανακούσω γι’ αυτήν” φέρεται να δηλώνει σε στενό της συνεργάτη η Τζένη χωρίς να κρύβει την οργή της για τη Φαίη. Το σίγουρο είναι πως αναμένεται και άλλο επεισόδιο σε αυτή τη κόντρα που θα πάρει διαστάσεις θρίλερ.

Διαβάστε τα νέα ζόρια των Λιάγκα-Σκορδά μετά από μήνυση εκατομμυριών από γνωστή τραγουδίστρια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.