Παντρεύτηκε γνωστός δημοσιογράφος: Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο [φωτο, video]

Οριστικά εκτός του κλαμπ των εργένηδων ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που ενώπιον του Ηλία Ψινάκη και πολύ κοντινών του ανθρώπων παντρεύτηκε την αγαπημένη της καρδιάς του, Μαρία Δήμου.

Ο Στέφανος και η Μαρία είναι δύο χρόνια μαζί και μάλιστα περιμένουν το πρώτο τους παιδί που όπως αποκάλυψαν θα είναι κοριτσάκι.

Στο δημαρχείο Μαραθώνα με το Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη, την “κεντρικιά” Χριστίνα Λαμπίρη και λίγους καλούς φίλους το ζευγάρι “υπέγραψε” με δόξα και τιμή του αιώνιους όρκους!

Όλα έδειχναν έτοιμα για τον γάμο του Στέφανου Κωνσταντινίδη και της Μαρίας μέχρι που τα πρώτα αναπάντεχα δείγματα έφεραν τα γνωστά χαμόγελα αμηχανίας. Το χρονικό του γάμου είχε συνεχόμενες ανατροπές, πρώτη στο δημαρχείο έφτασε η νύφη και τελευταίος ο γαμπρός καθώς στην διαδρομή του από την Αθήνα στον Μαραθώνα δεν προέβλεψε τις καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο, με τα μποτιλιαρίσματα να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

Τα πειράγματα ξεκίνησαν όταν η ώρα περνούσε και η νύφη άκουγε την «καζούρα» τόσο από τους προσωπικούς φίλους του Στέφανου όσο και από το δικό της περιβάλλον, μέχρι που μετά από 45 περίπου λεπτά εμφανίστηκε το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, ο οδηγός δεν σταματούσε να πατάει συνεχόμενα την κόρνα και ο γαμπρός γνωρίζοντας τι είχε συμβεί, έδειχνε φανερά αμήχανος.

Όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο έπεσε στην αγκαλιά της Μαρίας και το φιλί τους έφερε τα πρώτα χαμόγελα συγκίνησης και το χειροκρότημα των ελάχιστων καλεσμένων που παρευρέθηκαν πλημμύρισε τον χώρο του δημαρχείου.

Την παράσταση έκλεψε ο δήμαρχος του Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης όταν έφτασε τελευταίος και στην είσοδο του, είπε χαρακτηριστικά στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, «Εσύ είσαι η νύφη;» και από εκείνη την στιγμή ένα μεγάλο πάρτι γάμου ξεκίνησε σε μια ατμόσφαιρα που τα είχε όλα.

Όπως είπαν και οι ίδιοι το «μεγάλο» γλέντι θα γίνει του χρόνου μαζί με τη βάφτιση στο αγαπημένο τους νησί, στην Αντίπαρο. Η νύφη οφείλει να βάλει τα «δυο πόδια σε ένα παπούτσι» του γαμπρού και όπως όλα δείχνουν μετά από όλα αυτά, έχει πολλά… ευχάριστα “μαρτύρια” να περάσει ο δημοσιογράφος της καρδιάς της.

Ο δημοσιογράφος του Έψιλον και της εκπομπής «Με το Καλημέρα» δέχθηκε τις ευχές της Χριστίνας Λαμπίρη και αποκάλυψε ότι ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση της κόρης του το καλοκαίρι του 2017 και τα δύο μυστήρια θα γίνουν στην Αντίπαρο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο του Στέφανου Κωνσταντινίδη:




Διαβάστε πού παντρεύτηκαν πρώην Έλληνας βουλευτής με τον γιο μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.