Τρυφερές στιγμές για την Μπαλατσινού λίγο πριν το νέο γάμο: Τι της έκαναν δώρο και δάκρυσε

Τι χάρισε ο Ανδρέας Παππάς στην Τζένη Μπαλατσινού λίγο πριν τον γάμο τους και την έκανε να δακρύσει;

Το πρώτο κεράκι της σχέσης τους έσβησαν πρόσφατα η Τζένη Μπαλατσινού και ο Ανδρέας Παππάς επισφραγίζοντας τον έρωτά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “YES!”, οι δυο τους γιόρτασαν την επέτειό τους με ένα ρομαντικό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, όπου και ο 35χρονος επιχειρηματίας, πρόσφερε στην καλή του ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

“Η Μπαλατσινού έδειχνε ιδιαίτερα συγκινημένη για το πανέμορφο μονόπετρο και στη συνέχεια του χάρισε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα”, αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας.

Παρότι η Τζένη δεν θέλει να το διατυμπανίζει, όσοι την ξέρουν αποκαλύπτουν πως το μονόπετρο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, αφού η σχέση τους πια έχει περάσει σε νέες βάσεις. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως πλέον αφήνει ορθάνοιχτο το παράθυρο ενός δεύτερο γάμου, ενώ μέχρι πρότινος έδειχνε πολύ διστακτική.

Κόντρα σε εκείνους που υποστήριζαν πως το ειδύλλιο τους θα έχει ημερομηνία λήξης, το ζευγάρι αποδεικνύει πως είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Αν και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και τις διαχυτικότητες δημόσια, φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να αφιερώνουν όλον τον ελεύθερο χρόνο τους ο ένας στον άλλον.

Όπως άλλωστε έκαναν την Πρωτοχρονιά διοργανώνοντας μια ρομαντική απόδραση μακριά από όλους και από όλα.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει η Τζένη Μπαλατσινού για την ζωή της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.