Γιατί φόρεσε μαντίλα η Μπέτυ Μπαζιάνα [φωτο]

Γιατί φόρεσε μαντίλα η Μπέτυ Μπαζιάνα;

Με μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά του πρωθυπουργικού ζεύγους συνεχίζεται σήμερα η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Ιράν.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, που τον συνοδεύει σε αυτό το επίσημο ταξίδι, φαίνεται από τις φωτογραφίες πως απολαμβάνει την παραμονή της στην χώρα, ενώ χθες το βράδυ η ελληνική αποστολή ταξίδεψε στην Τεχεράνη, όπου σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι επίσημες συναντήσεις.

Στην φωτογραφίες που δημοσίευσε το πρωθυπουργικό γραφείο, φαίνεται η Μπέτυ Μπαζιάνα με την παραδοσιακή μαντίλα σε κόκκινη απόχρωση να ακούει με προσοχή τους οικοδεσπότες της, ενώ δέχθηκε μια ανθοδέσμη εν είδη καλωσορίσματος.

Χθες, η Μπέτυ Μπαζιάνα, φορώντας και πάλι την παραδοσιακή μαντίλα του Ισλάμ σε λιλά απόχρωση αυτή τη φορά, και ο Αλέξης Τσίπρας απόλαυσαν την ξενάγηση στο Ισπαχάν, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ιστορικά αρχιτεκτονικά μνημεία.

Δείτε τις φωτογραφίες της Μπέτυ Μπαζιάνα με μαντίλα:

Διαβάστε την απίστευτη επίθεση του Μητροπολίτη Κορίνθου στον Τσίπρα για το σύμφωνο συμβίωσης και γιατί προκλήθηκε πανικός έξω από το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.