Ντένια Παράσχη: Ξεκινά το ταξίδι της ελπίδας κατά του καρκίνου. Ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα

Η Ντένια Παράσχη που διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά, ξεκινά το ταξίδι της για την Βοστώνη κατόπιν παρέμβασης και του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ένα ανθρώπινο κύμα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες στα social media για την Ντένια Παράσχη, η οποία διαγνώσθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες με σπάνια μορφή καρκίνου.

Η 28χρονη Ντένια Παράσχη αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι της για τη Βοστόνη, ώστε να νοσηλευτεί σε ειδικευμένη ογκολογική κλινική.

Το ταξίδι της ελπίδας θα γίνει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο είναι ιατρικά εξοπλισμένο, προκειμένου να μεταφερθεί η Ντένια στην Αμερική.

Η όμορφη Ζακυνθινιά Ντένια Παράσχη διαγνώσθηκε για πρώτη φορά με σπάνια μορφή καρκίνου πριν από 2 εβδομάδες και από τότε η οικογένεια ζητάει άμεσα τη στήριξη και την βοήθεια όλων μας.

Μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον είναι εμφανές από τη σελίδα της στο Facebook, η οποία έχει σε μόλις λίγες μέρες 16.000 likes, από τα ΜΜΕ, καθώς οι Ράδιο Αρβύλα προέβαλαν το θέμα με στόχο την άμεση κινητοποίηση του κοινού, αλλά και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε συνομιλία του με τον υφυπουργό Πολιτισμού – Αθλητισμού και βουλευτή Ζακύνθου, Σταύρο Κοντονή, διαβεβαίωσε πως το αεροσκάφος είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για να μεταφέρει την Ντένια.

Η Ντένια νοσηλευόταν μέχρι και χτες το βράδυ στο Ωνάσειο, όπου παρακολουθείται στενά από τους ιατρούς, περιμένοντας το εξιτήριο για να αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Συγκινητικό είναι και το μήνυμα της ίδια της Ντένιας, η οποία ζητά ένα βήμα να τη φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Γράφει συγκεκριμένα:

«Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!».

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου
SWIFT CODE: ETHNGRAA

Διαβάστε τι εξομολογείται ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την μάχη του με τον καρκίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.