Πώς είναι σήμερα ο Δημητράκης από το Νησί: Αγνώριστος μαθητής πια Λυκείου

Πως είναι σήμερα ο Δημητράκης από το Νησί;

Οι άνθρωποι δένονται συναισθηματικά με χαρακτήρες από τηλεοπτικές σειρές ξεχνώντας πολλές φορές πως ο χρόνος περνάει και για αυτούς, με τα χρόνια να τους αλλάζουν στο πρόσωπο και πολλούς και στο επάγγελμα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο πολυαγαπημένος Δημητράκης από το σίριαλ το Νησί.

Ο 10χρονος τότε «Δημητράκης» είναι σήμερα 16 χρονών και μαθητής της Ά λυκείου. Το πραγματικό του όνομα είναι Μάνος Τσαγκαράκης και ζει στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Διαβάστε τι λέει ο “Δημητράκης” για την εμπερία του από το Νησί:

«Είναι μεγάλη τιμή που συμμετείχα στη σειρά. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω περισσότερα πράγματα για την ιστορία του τόπου μου και βρέθηκα δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς. Όλα έγιναν ξαφνικά.

Η νονά μου έχει ταβέρνα στην Πλάκα και, όταν πληροφορήθηκε ότι οι υπεύθυνοι της παραγωγής έψαχναν άτομα της ηλικίας μου, πήγαμε για κάστινγκ» και συνέχισε μιλώντας στο «TV έθνος»:

«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία.

Όταν ο σκηνοθέτης είπε «πάμε», ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ” όλη την Ελλάδα. Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί.

Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν «είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω»».

Δείτε πως είναι σήμερα τα παιδιά από δημοφιλείς ελληνικές σειρές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!