Συγκλονίζει ο Πάνος Καλλίτσης: «Στην καρδιά ρε;» – Ποιους στοχοποιεί η αστυνομία

Τι αποκάλυψε στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη δολοφονική επίθεση ο Πάνος Καλλίτσης;

«Σπάει» την σιωπή του ο Πάνος Καλλίτσης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας.

Ο ίδιος αναφέρει πως μπορεί να δέχτηκε τρεις σφαίρες αλλά δεν έπεσε κάτω. Μάλιστα χαρακτήρισε ως ανυπόστατες της φήμες πως η επίθεση σχετίζεται με ναρκωτικά και τοκογλυφία.

Μιλώντας για την στιγμή της επίθεσης ο Πάνος Καλλίτσης αναφέρει: «Ο άγνωστος με σημάδεψε σε ένα σημείο που σημαίνει πολλά για μένα, γι” αυτό και αμέσως ένιωσα ότι με πείραξε η πρόθεσή του. Ασυναίσθητα μου βγήκε η φράση: «Στην καρδιά ρε»;

Όλο αυτό μου έδωσε δύναμη για να σπρώξω τον δράστη και να βρει η γυναίκα μου την ευκαιρία να βγει έξω, να φωνάξει και να γίνει σαματάς. Μετά μου έριξαν άλλες δύο σφαίρες στα πόδια για να πέσω, εγώ όμως δεν έπεσα ποτέ. Το ασθενοφόρο με βρήκε όρθιο. Δεν πίστεψα ούτε μία στιγμή ότι θα πεθάνω. Είχα δεχτεί τρεις σφαίρες, μία στην καρδιά και δύο στα πόδια, αιμορραγούσα, αλλά δεν έπεσα ποτέ.»

Μάλιστα ο Πάνος Καλλίτσης τονίζει πως κατάφερε να βρει το κουράγιο και τη δύναμη να κατευθύνει τη γυναίκα του: «Της έλεγα «πάρε την αστυνομία, πάρε το ΕΚΑΒ, πάρε την αδελφή μου». Έγινε όλο αυτό κι εγώ δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή ότι θα φύγω»

Όσον αφορά για τις φήμες που αφορούν ναρκωτικά και τοκογλυφία απαντά: «Όποιος με ξέρει γνωρίζει ότι δεν καπνίζω και δεν πίνω. Οι φίλοι μου διαμαρτύρονται που δεν τους ακολουθώ ούτε στο ένα ποτήρι κρασί. Δεν έχω πιστωτικές κάρτες, δεν χρωστάω, δεν έχω δάνεια και δεν έχω μπει ποτέ στον «Τειρεσία». Συνεργάζομαι πολύ με το εξωτερικό και εκεί ελέγχονται τα πάντα. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει πολύ στην ηθική και την αλήθεια και κοιτά τους ανθρώπους στα μάτια.

Όποιος με ζει καθημερινά, ξέρει. Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν. Δεν έχω πειράξει άνθρωπο γιατί δεν είναι η φιλοσοφία μου αυτή. Τη δουλεύω την Κλωθώ, τη μοίρα που σχετίζεται με το κάρμα. Από εκεί και πέρα δεν με αφορά τι λένε ο ένας και ο άλλος, που έχουν άποψη χωρίς να γνωρίζουν».

Η αστυνομία έχει στοχοποιήσει τους υπόπτους για την ενέδρα θανάτου στον κομμωτή Πάνο Καλλίτση.

Μετά από μέρες ερευνούν οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια συμμορία ληστών καλά οργανωμένη.

Είχαν ενημερωθεί για τις ώρες που ο κομμωτής θα έφευγε με τη σύζυγό του από το κομμωτήριο και το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν. Ο Πάνος Καλλίτσης είχε κρύψει σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου το ποσό των 4.000 ευρώ που είχε από τις εισπράξεις του.

Σύμφωνα με το people οι ληστές είχαν σκοπό να δέσουν τον κομμωτή και τη γυναίκα του και να τους ανεβάσουν σπίτι όπου θα μπορούσαν να κλέψουν.

Το θάρρος του κομμωτή να παλέψει μαζί τους και οι φωνές της συζύγου του ανέτρεψαν τα σχέδια των ληστών που τράπηκαν σε φυγή ενώ πρώτα τον είχαν τραυματίσει.

Η αστυνομία ερευνά τις κάμερες από τους δρόμους που πέρασαν καθώς οι ληστές φαίνεται ότι είχαν ακολουθήσει το ζευγάρι από το κομμωτήριο στο σπίτι τους.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Πάνου Καλλίτση μέσα από το νοσοκομείο και πότε είχαν απαγάγει τον Πάνο Καλλίτση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.