Ανατροπή στην υπόθεση Πάνου Καλλίτση: Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος

Ποια η ανατροπή στην υπόθεση Πάνου Καλλίτση;

Μία εβδομάδα μετά την ένοπλη επίθεση κατά του πασίγνωστου κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου, έρχεται η ανατροπή των δεδομένων από αστυνομική πηγή που μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για τη βραδιά της επίθεσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, η αστυνομική πηγή που έδωσε πληροφορίες για όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο σπίτι του Πάνου Καλλίτση, υποστηρίζει πως στόχος της επίθεσης δεν ήταν ο κομμωτής αλλά η σύζυγός του, Έλενα.

«Από τις θέσεις που είχαν πάρει περιμένοντας τα θύματά τους οι αστυνομικοί φαίνεται πως είχαν ως στόχο την Έλενα Χριστοπούλου και όχι τον κομμωτή. Χρησιμοποίησαν μάλιστα δύο όπλα διαφορετικού τύπου, καθώς το δεύτερο, το 32αρι πιστόλι, το είχαν για το χειρότερο σενάριο. Το βασικό τους όπλο ήταν ένα αεροβόλο, με το οποίο και έριξαν την πρώτη βολή, στο παράθυρο του συνοδηγού ώστε να θρυμματίσουν τα τζάμια και να ανοίξουν τις πόρτες που πρόλαβε και κλείδωσε ο Καλλίτσης την ώρα που τους αντιλήφθηκε. Πίστευαν ότι η κυρία Χριστοπούλου κρατούσε τις εισπράξεις μαζί της, στην τσάντα της ή σε άλλη τσάντα μεταφοράς. Μάλλον έτσι θα ήξεραν. Στόχος, λοιπόν, ήταν εκείνη. Ένας θα της έπαιρνε την τσάντα, άλλος θα ακινητοποιούσε τον Καλλίτση, θα τους φίμωναν, θα τους έδεναν και θα τους οδηγούσαν με την απειλή του πιστολιού μέχρι το διαμέρισμα».

Η ίδια πηγή υποστήριξε πως το ζευγάρι δεν είχε μαζί του τις εισπράξεις του μαγαζιού του, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Η αδερφή του Πάνου Καλλίτση από τη μεριά της, μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, έκανε λόγω για μια συνηθισμένη ένοπλη ληστεία που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του αγαπημένου της ανθρώπου:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που συνέβη. Ήταν και είναι συγκινητικό το πώς υπερασπίστηκε απέναντι σους ένοπλους ληστές τη γυναίκα του. Το λέμε τώρα γιατί είναι ζωντανός. Είναι απίστευτο αυτό που έγινε. Και η Έλενα ήταν γενναία, δεν κάθισαν σαν κότες. Η Έλενα έφυγε από τα χέρια τους για να βγει στο δρόμο να ζητήσει βοήθεια για τον Πάνο που ήταν πυροβολημένος με κίνδυνο να φάει η ίδια σφαίρα στην πλάτη. Το παιχνίδι της τηλεθέασης το ξέρουμε πολύ καλά και ο καθένας λέει ότι θέλει. Η αλήθεια είναι πολύ απλή και συγχρόνως σκληρή για όλους μας. Ήταν μια συνηθισμένη πια για την χώρα μας ένοπλη ληστεία με κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Βιώσαμε έναν εφιάλτη και ταυτόχρονα ένα θαύμα μαζί».

Προς το παρόν πάντως, η υπόθεση δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως, ενώ ο Πάνος Καλλίτσης θα επανέλθει στην καθημερινότητά του σε ένα μήνα περίπου.

Διαβάστε ποιες οι νέες εξελίξεις στην απόπειρα δολοφονίας του Πάνου Καλλίτση και πότε είχαν απαγάγει τον Πάνο Καλλίτση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.