Έλληνες ηθοποιοί στο κύκλωμα ναρκωτικών Κολωνάκι: Αποκαλυπτικοί διάλογοι, το γλωσσάρι των μελών

Διαβάστε τους διαλόγους και το γλωσσάρι των μελών του κυκλώματος ναρκωτικών στο Κολωνάκι.

Γνωστά ονόματα μεταξύ των οποίων δύο γνωστοί ηθοποιοί – ένας άνδρας και μία γυναίκα – καθώς και η σύζυγος επιχειρηματία, βρίσκονται στο πελατολόγιο του κυκλώματος ναρκωτικών, διακίνησης κοκαΐνης και χασίς, στο οποίο φαίνεται να είχε επιτελικό ρόλο ο ιδιοκτήτης sushi restaurant του Κολωνακίου, το οποίο έβαλε λουκέτο λίγους μήνες πριν.

Χαρακτηριστικές είναι οι συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της αστυνομίας, καθώς οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν στα χέρια τους διαλόγους μεταξύ του επιχειρηματία και της πελατείας του.

Οι αστυνομικοί κατέγραψαν τηλεφωνήματα από διάσημο ηθοποιό, λόγω της συμμετοχής του σε τηλεοπτικά προγράμματα, ο οποίος έχει καταγραφεί να του ζητά «δύο πακέτα τσιγάρα», συνθηματικό για δύο γραμμάτια κοκαΐνης, αξίας 200 ευρώ, καθώς και από τη σύζυγο γνωστού επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος. Η συγκεκριμένη γυναίκα μάλιστα έδινε παραγγελίες άνω των 200 ευρώ τη φορά.

Ο καλύτερος πελάτης του όμως ήταν γνωστός επιχειρηματίας του Κολωνακίου, ο οποίος αγόραζε για τον ίδιο και την παρέα του κοκαΐνη αξίας άνω των 500 ευρώ.

Διάλογος που αποκαλύπτει η εφημερίδα ESPRESSO και κατέγραψε ο υπερκοριός της Αστυνομίας:

Πελάτης: Γιατί αργούμε έτσι ρε φίλε, τι γίνεται;

Επιχειρηματίας: Δεν φταίω εγώ, δεν βλέπεις τι γίνεται με τους αγρότες; Δεν μπορούν να περάσουν τα πράγματα.

Πελάτης: Και πώς θα περάσουμε εμείς; Πώς θα τη βγάλουμε;

Επιχειρηματίας: Το ξέρω φίλε, αλλά έχω έναν άλλο σχεδιασμό για πιο κοντά, κατάλαβες; Λίγο υπομονή κάνε και θα δούμε τι θα γίνει.

Τα delivery και τα… μπλόκα των αγροτών

Το κύκλωμα ήταν τόσο καλά οργανωμένο που πραγματοποιούσε ακόμα και delivery. Όμως τις τελευταίες μέρες,υπήρχαν καθυστερήσεις στις… παραδόσεις, με τους πελάτες να κάνουν πολλά παράπονα.

Από τις συνομιλίες, προκύπτει ότι ο 52χρονος απέδιδε τις… καθυστερήσεις στα μπλόκα των αγροτών, καθώς όπως έλεγε στους πελάτες του δεν μπορούσε να γίνει η μεταφορά των αγροτών, μιας και μαζί με τα αγροτικά μπλόκα είχαν αυξηθεί και τα μπλόκα της αστυνομίας.

Το γλωσσάρι των μελών του κυκλώματος ναρκωτικών

Φυσικά, o 52χρονος χρησιμοποιούσε ειδικά συνθηματικά με τους πελάτες του για να καλύπτει τα νώτα του.

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην ογκώδη δικογραφία οι συνθηματικές ονομασίες που χρησιμοποιούνταν στο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου ήταν οι εξής:

Κρεμούλα: μεθαμφεταμίνη τύπου MDMA.
Κοκορέτσι: Κοκαΐνη.
Τσόκο: το κατεργασμένο χασίς τύπου “σοκολάτα”.
Φου: χασίς τύπου “φούντα”.
Σκου: χασίς τύπου skunk.

Διαβάστε ποιες είναι οι πληροφορίες για το κύκλωμα ναρκωτικών στο Κολωνάκι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.