Έξαλλος ο Αρβανίτης: Σε ποιον επιτίθεται με απάντηση καταπέλτη

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Κώστας Αρβανίτης στην κόντρα του με το “Πρώτο Θέμα“. Ποιον κατονομάζει.

Την αντίδραση του δημοσιογράφου και διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη προκάλεσε το «Πρώτο Θέμα», μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας που αναφέρει ότι ο γνωστός δημοσιογράφος διόρισε στο Δημόσιο τη σύζυγο και τη θετή κόρη του.

Ειδικότερα, το “Πρώτο Θέμα” υποστηρίζει πως η σύζυγος του δημοσιογράφου, Ζηνοβία Συρίβλη Βογιατζόγλου, δημοσιογράφος επίσης, που στο παρελθόν είχε διατελέσει διευθύντρια στην ΕΡΑ 5, ανέλαβε διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Α. Πετρόπουλου, ενώ και η κόρη της, Αφροδίτη Βογιατζόγλου, βρέθηκε στο γραφείο του υπουργού Υποδομών, Χ. Σπίρτζη, πάντα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα, με μόνο προσόν της το απολυτήριο Λυκείου.

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Κ. Αρβανίτη μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebooκ, όπου τονίζει:

«Ο Αναστασιάδης και η εφημερίδα του θεωρούν ότι με τη λάσπη μπορεί να σωθεί το σύστημα τους. Με φωτογραφίες στα μανταλάκια και αστήρικτους τίτλους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και μηχανικά αντανακλαστικά σε ένα μέρος της κοινής γνώμης.

Η σύζυγος μου Ζηνοβία είναι συνταξιούχος διέκοψε την σύνταξη της και με τα ίδια χρήματα πήγε μετακλητή για να βοηθήσει στο Υπουργείο Εργασίας, μετά από πρόταση του Τάσου Πετρόπουλου. Δεν είναι πρόσληψη. Είναι επιλογή πολιτικής θέσης που δεν επιβαρύνει το κρατικό προϋπολογισμό. Δεν φοράει μπούργκα και παίρνει μόνη τις αποφάσεις της .

Η κόρη της δεν βρίσκεται σε κανένα υπουργείο . Ήταν για δύο μήνες για συγκεκριμένη δουλειά και έφυγε πριν ένα μήνα. Που ακριβώς είναι οι διορισμοί και που ακριβώς είναι το ανήθικο κάτι για το οποίο ο Αναστασιάδης παλεύει χρόνια νομίζω ότι είναι απόλυτα φανερό.

Γι’ αυτούς που αναπαραγάγουν την αθλιότητα επισυνάπτω την φωτογραφία του εκδότη για να παίρνουν κουράγιο στον δύσκολο αγώνα τους».

Διαβάστε ποιους διόρισε ο Κώστας Αρβανίτης και σε ποιο υπουργείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.