«Στο κόκκινο» τα βολέματα συγγενών στον ΣΥΡΙΖΑ: Ποιους διόρισε ο Κώστας Αρβανίτης

Ποιους συγγενείς φέρεται να διόρισε στην κυβέρνηση ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης;

Άλλοι δύο διορισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να προκαλέσουν πλήθος αντιδράσεων.

Οι διορισμοί «ημετέρων» έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό σε θέσεις μετακλητών υπάλληλων σε γραφεία υπουργών, υφυπουργών της κυβέρνησης.

Αυτή τη φορά σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο Διευθυντής του ρ/σ στο «Κόκκινο» δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης διόρισε δυο μέλη της οικογένειας του.

Ο Κώστας Αρβανίτης φέρεται να διόρισε την σύζυγο του Ζηνοβία Συρίβλη, η όποια ανέλαβε διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιου Πετρόπουλου, καθώς και την κόρη του Αφροδίτη Βογιατζόγλου, η οποία με μοναδικό προσόν το απολυτήριο Λυκείου βρέθηκε στο γραφείο του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, στο ΦΕΚ του διορισμού της, η σύζυγος του Κώστα Αρβανίτη αναφέρεται με το πατρικό της όνομα και μόνο οι γνωστοί του ζευγαριού μπορούν να αντιληφθούν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που ως Τζίνα Βογιατζόγλου είχε υπηρετήσει στο παρελθόν διευθύντρια ΕΡΑ5.

Διαβάστε ποιος ο Σταύρος Καραγκούνης που διόρισε ο Τσίπρας και πώς η Ράνια Σβίγκου διόρισε τον σύντροφό της και αυτός την χώρισε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.